Lányok/nők milyen gyakra vesztek fel harisnyát?
Figyelt kérdés
Milyen alkalomkor szoktatok? Milyen színűt? Esetleg van olyan aki minden nap hordja? Kort is köszi:)2015. nov. 21. 22:03
1/7 anonim válasza:
én szoknyás lány vagyok:) egy héten 2x minimum
vagy nejlon vagy vastagabb fekete harisnyát
3/7 anonim válasza:
Értem én hogy izgat, de miért kérded, és mit csinálsz amikor az első kinyilatkoztatja azt hogy ő szívesen hord ilyesmit? Elkéred tőle vagy csak a gondolattal játszol el.. mi? :DDD
4/7 anonim válasza:
Majdnem minden nap. :D De egy héten átlagosan 3-4-5 nap minimum szoknya van rajtam, utálom a gatyákat. Harisnya nélkül meg megfagynék. :D Leginkább sima feketét hordok, de van szürkém is, illetve a feketét szoktam még szintén fekete combzoknival is hordani, a szürkét meg fehérrel. Meg ezeket netről rendeltem, és eléggé kicsik rám, szóval nem nagyon hordom őket, de vannak még pöttyös, szívecskés, és cicás harisnyáim is. :3
17/L
5/7 anonim válasza:
Legalább olyan gyakran, mint leggingset.
Heti több alkalommal és bárhová.
Többnyire fekete, bordó, lila színekben.
31/N
6/7 anonim válasza:
Igazán nem mondhatod hogy a lányok nem kielégítően válaszoltak neked. :D
7/7 anonim válasza:
Hideg idővel szinte napi rendszerességel hordok nejlonharisnyát nadrág alá, szoknyát ritkán hordok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!