Lányok, nők? Ti milyen cipőt hordtok és mit vesztek hozzá? Zoknit vagy harisnyát?
Figyelt kérdés
Érdekel hogy ki mit mivel szeret felvenni. Korotok is írjátok le. Én általában magassarkút hordok, vékony harisnyával. 15-20den. Mostanában már 40 denes harisnyát veszek a lábfejet nem takaró cipőimhez. Bokacsizmában még marad a vékony harisnya. Zoknit nem szeretem, csak futáshoz veszem fel. 22L2014. nov. 8. 22:51
1/7 anonim válasza:
Martens vagy acélbetétes bakancs boka/térd/combzoknival. Harisnyát nem hordok, mert nem bírom az anyagát, viszkezek tőle, mint az állat.
Nyáron a gladiátorszandált természetesen mezítláb hordom :D
24L
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Előző vagyok, *ilyet, csak feketében.
4/7 anonim válasza:
Én vastagabb tornacipőt zoknival. Alkmakkor veszek fel harisnyát, lapos talpú alkalmi cipővel. Nyáron sarut, mezítláb. Télen csizmát, zoknival.
14/L
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Még jó idő van addig nem túl hivalkodó magas sarkút vékony harisnyával. Ha hűl a levegő előkerülnek a rövidebb csizmák vastagabb harisnyákkal, jobban szeretem mint a zoknit.
7/7 anonim válasza:
Szia!! :) Én általában hosszú cicagatyát hordok, ezért, mivel ősz vége van, hozzá hosszúszárú csizmát. A harisnyát nem szeretem, egyrészt, mert viszketek tőle, másrészt, mert akárikor elszakadhat :( az ciki. Remélem segítettem, bár nem tom, ezzel az infóval mit tudok segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!