Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon sok srácon látom a...

Nagyon sok srácon látom a baromi szűk nadrágokat és néha azon gondolkodom, hogy addig hová teszi a péniszét és úgy egyáltalán mire jó ez? Olyan lábai vannak sokaknak ami még egy csaj is csak nézne. És bizonyára nem is egészséges. Mire jó ez?

Figyelt kérdés
Nektek tetszik a szűk nadrág egy srácon?

2015. nov. 20. 16:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nem árt ha tisztába tesszük már a dolgot, el kell olvasni miről van szó, ha férfi felvesz nőknek tulajdonított holmit,de szerencsére az emberek nagyobb része nem furcsállja ezt, ha felveszek vagy valaki leggingst vagy latexes nadrágot, mert ez a cross-dressing lényege, a másik nem ruháját kedvtelésből vagy praktikumból hordani.

[link]

2015. nov. 24. 18:09
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

Gyerekek, tényleg nincs jobb dolgotok, mint más ruháján röhögni, úgy őszintén? Én meg azokat bírom de iszonyatmód sajnálni, akik leragadnak ennél és ennyire nincs humoruk/ életük, hogy mindig azt nézik, hogy mi van máson.

Az életnek arról kellene szólnia, hogy élvezzük, azt hordjunk, tegyünk amit szeretnénk anélkül, hogy másoknak ártanánk nem? :)

Na jó, kicsit elkalandoztam, de ha szerintetek egy szűk nadrágon röhögni kell, akkor sokkot kapnátok a rövid piros hajamtól és a kézzel festett farmerjaimtól/pólóimtól + színes rövidgatya mintás harisnya kombinációjától.

Szerintem csak az kritizál másokat, aki elégedetlen magával.

18/L

2015. nov. 30. 16:20
 13/18 anonim ***** válasza:

Hát ja igaza van az előttem írónak, van egy részük az embereknek, akik azt hiszik hogy mindenki a másiknak öltözik, pedig nem így van. Én sosem másnak, hanem magamnak öltözök és az előttem író is, vagy sokan.

Visszatérve az első hozzászólóra aki azt írja, miért hangsúlyozzák ki a lábukat, senki nem kíváncsi rá.

Lol, szerintem nem azért veszi fel, én sem azért hordok szűk nacikat.

De kérdezhetném én is akinek nagyon vékony vagy nagyon vastag lába van, semmi forma, az miért vesz fel passzos nacit, nem néz ki jól ő sem, hiába nőszemély.

2015. nov. 30. 17:17
 14/18 anonim ***** válasza:
72%
Na ezt a kérdést, lehetne boncolgatni meg hogy mi hogy áll meg mennyire divatos, vannak akik leragadtak egy stílusnál, van aki szereti a divatos cuccokat, pl én is nekem is vannak szűkebb szárú nadrágok, farmer is meg bőrnadrágok is, de nem azon kellene meg botránkozni hogy ki mit vesz fel! hanem hogy ki szólja meg a másikat! egyet értek az elöttem szólókhoz, mert van aki vesz fel olyan ruhákat hogy teljesen bohócot csinál magából! én magamnak öltözök ízlésesen, és nem érdekel a maradi emberek véleménye! Vannak lányok és fiúk akiken jól áll a passzos nadrág, ők abban érzik jól magukat, én is gyakran hordom.
2016. jan. 2. 17:09
 15/18 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetertek az elozovel!
2016. jan. 2. 17:40
 16/18 anonim ***** válasza:
65%

Egyetértek én is az előttem válaszolókkal,lehet igényes is a szűk nadrágos fiúk is, én mindig a tapadós nadrágokat kedveltem, most már csak passzosat hordok, és figyelek arra, hogy jól álljon, meg is szoktak dicsérni. A bunkók vagy buták, meg kinevetnek, beszólnak.

Teljesen szűk nadrágjaimban kicsit szoros elől nem vitatom, de úgy szoktam hordani,hogy ne húzom fel annyira a derekamig.

2016. jan. 2. 19:18
 17/18 anonim ***** válasza:
51%
A szűk cica szerű nadrág, mint ahogy a neve is mutatja cicáknak való....
2016. jan. 3. 19:40
 18/18 anonim ***** válasza:
38%

Mint ahogy a ferfi ruha a fiuknak!

Kedves utcso! Na de akkor figyelj csak:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

2016. jan. 3. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!