Meddig bírja egy márkás csizma, aminek a cipő része gumi?
Figyelt kérdés
2015. nov. 19. 10:09
2/4 anonim válasza:
Ez konkrétan egy gumicsizma.
Ha télre keresel csizmát, akkor ez nem jó.
A tartósság nagyban függ attól, hogy mennyire vigyázol rá. De a márka és a borsos ár sem mindig garancia arra, hogy valóban tartós lesz.
Ha nem gumicsizmát keresel, akkor szerintem bőr csizmát vegyél, azok általában jobbak, mint a műbőrök, tartósság szempontjából.
Nekem a CCC-vel vannak rossz tapasztalataim, nem csak nekem, más ismerőseimnek is. Ott még a bőrcipők és nagyon hamar szétmennek.
Nekem a legtartósabb csizmám, egy nem márkás, de bőr csizma.
3/4 anonim válasza:
Nekem van 2 CCC-s (Lasoczki) bőrcsizmám, két télen keresztül hordtam eddig őket, semmi bajuk, idén sem tervezek még újat venni. Szóval nekem bejött a CCC. 22-23e Ft-ba kerültek kb.
4/4 anonim válasza:
Nahát nekem pont egy ilyen csizmám van, mármint a gumi része ilyen, a bőr szára más. De ugyanígy TH Oxford :D Három évet húzott már ki, szóval elég korrekt szerintem a minősége, kis házi javítás után még mindig fel tudom venni :) de ezt ugye nem téli csizmának szánod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!