Hol találok strapabíró női csizmát megfizethető áron?
Èn a CCC-t ajánlom. Mindegyik cipőjük bőr, ès strapabírók. Ráadásul tök szèp mind. Tavaly vettem ott egy csizmát ès kb egèsz tèlen az volt rajtam ès semmi baja nem lett. Plusz már idèn is hordom, ès ugyanolyan szèp ès kènyelmes mint akilyen újonnan volt. Igaz hogy kicsit drágább, de megèri, hidd el:)
A Deichmannál amúgy nekem is volt már csalódásom cipőknèl, meg mondjuk èn a Humanicot sem ajánlom. Ott us ugyanolyan gagyi mind.
Decatlonban is érdemes körülnézni, ott is vannak már csajos, de strapabíró csizmák.
Én tavaly majdnem ott vettem, mert meleg, vízálló, és jól nézett ki, viszont csak barnában lehetett kapni, amit gyűlölök. :(
CCC-ből még nem vásároltam, de jobbnak tűnik és olcsóbb is.
Decathlonba vannak kifejezetten túracipők, ha valóban azt keresel és nem divatbakancsot. Megkell fizetni az árát de azok aztán bírják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!