Csajok, ti hogy álltok a trapézgatyához?
Próbáltam most keresni neked hasonló, teltebb alkatú lányokat skinny és trapéznadrágban. Olyanokat, ahol a méret, anyagvastagság, szín megfelelő és előnyös, csak a fazon adja a különbséget.
skinny fazon:
trapéz fazon: [link]
Sokkal előnyösebb az előbbi! A kötözött sonka hatás csak akkor indul be, ha túl kicsi a nadrág vagy túl vékony az anyag, de ez a trapéznál is előfordul.
Én normál alkatú vagyok, de alacsony. Szóval lepontozhatsz, de akkor is remélem, hogy a trapéz mellett a boltokban a skinny is megfelelő mennyiségben jelen marad. De ha neked jól áll a trapéz, akkor hordd bátran!
2számmal kisebb méretben persze hogy kötözött sonka hatás főleg ha a felső se megfelelő hozzá. De jó méretben és megfelelő koptatással sokkal előnyösebb egy szűk nadrág minden alakra.
Maximum az extra vékony és magas lányoknak jobb a bővebb (de nem feltétlen ott is egy erőteljesebb koptatás sokat tud erősíteni) .
Természetesen hordd ha neked az tetszik semmi gond senki nem fog kinézni téged amiatt hiszen ha jól áll és jól érzed magad benne akkor amúgy sem számít mi az aktuális divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!