Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok, ti hogy álltok a...

Csajok, ti hogy álltok a trapézgatyához?

Figyelt kérdés
Nekem világéletemben tetszett, most kezd visszajönni a divatba, de a környezetemben élők mind idegenkednek tőle, azt mondják, semmi pénzért nem vennék fel. Nekem viszont nagyon tetszik, szerintem sokkal nőiesebb, mint a csőszárú nadrág. Ti hogy vagytok ezzel??

#divat #farmer #farmernadrág #trapéznadrág #trapézgatya #trapézszárú nadrág
2015. nov. 15. 14:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
53%

Próbáltam most keresni neked hasonló, teltebb alkatú lányokat skinny és trapéznadrágban. Olyanokat, ahol a méret, anyagvastagság, szín megfelelő és előnyös, csak a fazon adja a különbséget.

skinny fazon:

[link]

trapéz fazon: [link]

Sokkal előnyösebb az előbbi! A kötözött sonka hatás csak akkor indul be, ha túl kicsi a nadrág vagy túl vékony az anyag, de ez a trapéznál is előfordul.

Én normál alkatú vagyok, de alacsony. Szóval lepontozhatsz, de akkor is remélem, hogy a trapéz mellett a boltokban a skinny is megfelelő mennyiségben jelen marad. De ha neked jól áll a trapéz, akkor hordd bátran!

2015. nov. 17. 21:02
 12/16 anonim ***** válasza:

2számmal kisebb méretben persze hogy kötözött sonka hatás főleg ha a felső se megfelelő hozzá. De jó méretben és megfelelő koptatással sokkal előnyösebb egy szűk nadrág minden alakra.

Maximum az extra vékony és magas lányoknak jobb a bővebb (de nem feltétlen ott is egy erőteljesebb koptatás sokat tud erősíteni) .

Természetesen hordd ha neked az tetszik semmi gond senki nem fog kinézni téged amiatt hiszen ha jól áll és jól érzed magad benne akkor amúgy sem számít mi az aktuális divat.

2015. nov. 20. 10:38
 13/16 Dj Bax ***** válasza:
JÓ duciknak persze lehet jobb, de azért a csőszárú az igazi kiadja a nőknek lányoknak a szép vádlit és lehet épp olyan izgató sexi 1 szép vádli is amit jól kiad a nadrág mint a comb.
2016. jan. 9. 18:34
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem értem, mért pont a duciknak lenne jobb? Nekem vékony formás lábam van, és jól áll rajta a trapézgatya is. :)
2016. jan. 9. 22:13
 15/16 Dj Bax ***** válasza:
hát csak azért jobb duciknak mert azok ááltalába takarni szeretik a vádlit mert vastag és ez pont azt csinálja a vékonyabb formás lábú lányoknak meg szerintem vétek ezt takarni
2016. febr. 13. 17:59
 16/16 A kérdező kommentje:
A duciknak véleményem szerint előnytelen a trapéz, és a skinny is, nekik inkább az egyenesszárú a legjobb. Nem értem mért nem öltözhet mindenki az alkatához és stílusához, és minek a divatot majmolni akkor is, ha nem áll jól. Szerintem én hordani fogom a trapézgatyát. :)
2016. febr. 13. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!