Csajok! Hordtok gumicsizmát? Ha igen, milyet (színes, mintás stb)? Mi a véleményetek róla, kényelmesség szempontjából, meg úgy egyébként?
ebben a szuper 1 hetes esőben gyakorlatilag széjjelázott a bőr bokacsizmám, gondolom ideje beruházni egy gumicsizmára, csak még nem tudom milyet vegyek?
lécci életkor is írjatok, köszi.
20/L
Én a Decathlonban vettem Budaörsön,fekete és lovaglocsizma fazon de jó minőségű gumiból van. 5 ezer volt ha jól emlékszem.
3 éve megvan, igaz egyszer repültem is vele és megsérült a repülőtéren (ebben én vagyok a hibás) de ezt leszámítva semmi baja nincsen. Rendszeresen egy kis domestossal leszoktam mosni és igy sincs semmi baja.
24/L
Én használtan vettem vaterán egyet, az a Deichmannból volt vásárolva, lila kockás mintás. Én praktikusságból vettem, hétköznapra nem használnám, csak a kertbe, vagy szőlőbe, ha esett az eső.
De egy elegánsabb gumi lovaglócsizmát el tudnék képzelni, akár munkahelyre is.
27/L
8-as pedig példát statuált, hogy kell NEM a kérdésre válaszolni. Ennyit róla.
Kérdező: van, homokszínű, hosszú szárú és pont leszrom, hogy illik-e utcára, mert ez legalább zuhogó esőben sem ázik be.
Meg ugy egyebkentre feleltem!
8-as voltam puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!