Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Hordtok gumicsizmát?...

Csajok! Hordtok gumicsizmát? Ha igen, milyet (színes, mintás stb)? Mi a véleményetek róla, kényelmesség szempontjából, meg úgy egyébként?

Figyelt kérdés

ebben a szuper 1 hetes esőben gyakorlatilag széjjelázott a bőr bokacsizmám, gondolom ideje beruházni egy gumicsizmára, csak még nem tudom milyet vegyek?

lécci életkor is írjatok, köszi.

20/L

2015. okt. 20. 21:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én a Decathlonban vettem Budaörsön,fekete és lovaglocsizma fazon de jó minőségű gumiból van. 5 ezer volt ha jól emlékszem.

3 éve megvan, igaz egyszer repültem is vele és megsérült a repülőtéren (ebben én vagyok a hibás) de ezt leszámítva semmi baja nincsen. Rendszeresen egy kis domestossal leszoktam mosni és igy sincs semmi baja.

24/L

2015. okt. 20. 21:37
 2/13 anonim ***** válasza:

Én használtan vettem vaterán egyet, az a Deichmannból volt vásárolva, lila kockás mintás. Én praktikusságból vettem, hétköznapra nem használnám, csak a kertbe, vagy szőlőbe, ha esett az eső.

De egy elegánsabb gumi lovaglócsizmát el tudnék képzelni, akár munkahelyre is.

27/L

2015. okt. 21. 08:13
 3/13 anonim ***** válasza:
En meg gumikeztyut hordok tomegkozlekedeskozben a ferftozesek elkerulesevegett es szerintem meg divatos is. :)
2015. okt. 21. 08:36
 4/13 anonim ***** válasza:
Én eddig irtóztam a gumicsizmától de múlthéten elegem lett hogy minden cipőmnek annyi a pocsolyák miatt és beszereztem egy bokagumicsizmát egy kínai boltból. Csinos, meg sem lehet mondani róla hogy gumiból van mert passzosabb, olyan mint egy lakk cipő inkább. Áldom az eget, tényleg nagyon tudom ajánlani esőben masírozásra.
2015. okt. 21. 12:58
 5/13 anonim ***** válasza:
előző vagyok. Sima fekete amúgy masnival
2015. okt. 21. 12:58
 6/13 anonim ***** válasza:

Ilyenem van [link]

első vagyok

5.000 szerintem nem sok érte

2015. okt. 21. 15:18
 7/13 Sunshinedoll ***** válasza:
38%
Nekem egy magas szárú fényes fekete Hunter csizmám van, utcára nem hordom, a szüleim házában van, a szüleim falusiak, van tanyánk is, akkor szoktam felvenni, ha kimegyek a tanyára vagy a földekre, vagy ha túl sáros az út.
2015. okt. 21. 16:40
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
A 7-es peldat statualt hogy hol kene es van ra igazan szukseg eme labbelinek es nem a fovaros beton utcain...
2015. okt. 21. 20:06
 9/13 anonim ***** válasza:

8-as pedig példát statuált, hogy kell NEM a kérdésre válaszolni. Ennyit róla.

Kérdező: van, homokszínű, hosszú szárú és pont leszrom, hogy illik-e utcára, mert ez legalább zuhogó esőben sem ázik be.

2015. okt. 22. 12:47
 10/13 anonim ***** válasza:

Meg ugy egyebkentre feleltem!

8-as voltam puszi!

2015. okt. 22. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!