Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok! Szerintetek mi lesz a...

Csajok! Szerintetek mi lesz a Divet 2016-ban. Fiúk véleménye is érdekel, hogy mit látnátok a nőken 2016 ban?

Figyelt kérdés
Választokat köszi

2015. okt. 24. 20:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Tavasszal a pasztell es kristalyszinek
2015. okt. 24. 20:51
 2/6 A kérdező kommentje:
És télen???Írjátok meg h fiúk vagy lányok vagytok-e
2015. okt. 24. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:
25%
Ha így folytatódik minden, akkor CSADOR...
2015. okt. 24. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Első voltam. Lany vagyok. Es januárban februárban, leget hogy meg márciusban is szerintem a katonamintas, khaki színű kabatok lesznek a nyerok, bar ez attol fugg hany eves vagy.
2015. okt. 24. 22:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem és köszi!10 vagyok
2015. okt. 25. 07:55
 6/6 anonim ***** válasza:
21%
Jó lenne ha végre divat lenne a szoknya is, vagy fodros cuccok, csipke, mert a csajok már úgy el vannak fiúsodva hogy rossz rájuk nézni, mind csak nadrágban jár, a legtöbb tucat pólóban, sportcipőkben meg hasonlók. Borzalmas. De persze ha egy fiú vesz fel bármi lányosat akkor nyavalyognak hogy de gáz... hát épp ilyen gáz egy lányon is ha fiús.
2015. okt. 25. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!