Lányok kinek mi a véleménye a tangáról?
Figyelt kérdés
Milyen fazon a kedvenc (esetleg kép) és ki miért kezdte el hordani?2015. jún. 14. 21:36
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
Szeretem, kb mindig tanga van rajtam. Azért kezdtem el hordani, mert szexinek tartom, és a barátomnak nagyon tetszik. Ilyeneket hordok:
Viszont most szeretnék pár igazán szexi csipkés darabot. :P
19/L
3/9 anonim válasza:
Nekem a legkényelmesebb, ami nem is cérna, de nem is féltanga. Hanem a kettő közötti. [link]
Azért kezdtem el hordani, mert nem csúszkál, és nem üt át a nadrágomon így a bugyi vonal. :-)
17/l
4/9 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy ez hogyan lehet kényelmes viselet. Bevág és kényelmetlen (számomra). Maradok a boxernél (nôi).
5/9 anonim válasza:
az a véleményem róla, hogy jó kis hüvelyfertőzést okozott a viselése. szexi mi?
7/9 anonim válasza:
Én nem szeretem a tangát. Nekem kényelmetlen volt, és nem is tartom szép vagy ízléses viseletnek. Inkább franciabugyi-párti vagyok.
8/9 anonim válasza:
Nekem nagyon kényelmes a tanga, ezért hordom.
Az egyik kedvencem: [link]
9/9 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik és kényelmes is számomra,persze havi dolog esetén nem a legjobb viselet,de ruhákhoz szoknyákhoz,vagy átlátszó nadrágokhoz el sem tudnék már mást képzelni, csak tangát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!