Kinek mi a véleménye a tangáról?
Figyelt kérdés
miért szereti hordani és miért nem2013. márc. 16. 21:39
1/9 anonim válasza:
Én nem szeretem,mert belevág a seggembe. Meg ha futok, akkor egy kicsit lötyög a seggem, de a rendes bugyi az fennt tartja.:D
2/9 anonim válasza:
én nappalra csak azt hordok,nehogy tesin vagy a feszülősebb naciknál látszon a bugyim vonala ,de éjszaka képtelen vagyok abba aludni,ezért akkor rendeset hordok vagy franciát :)
3/9 anonim válasza:
amikor olyan kedvem van akkor azt veszek fel, alvásnál sem zavar :)
4/9 anonim válasza:
Én szeretem, nem zavar, nem is érzem szinte, meg ha feszesebb a nadrág és látszik a bugyi körvonala, az elég illúzióromboló...:) Farmeron is át tud látszani elég rendesen..
5/9 anonim válasza:
én szeretem, mert bevág a popsimba
15/f
6/9 Ágota Nóra válasza:
Szeretem hordani,kicsit kellemetlen volt az elején de már megszoktam.Amit nem szeretek benne ,amikor elöl bevág,vagy amikor dörzsöli a puncim és a popsim .Éjszaka nem szokodt zavarni az alvásban.
13l
7/9 anonim válasza:
Nem szeretem, kényelmetlen, egészségtelen, nem is túl szexi, szóval maradok a franciabugyiknál.
8/9 anonim válasza:
5-ösön sírok XDDD amúgy én nem szeretem mert kényelmetlen :D
9/9 anonim válasza:
A lányoknak amikor bevág a nunájukba, hát elég kényelmetlen lehet....:(
Nekünk férfiaknak viszont ilyen nincs és ezért kényelmes.
Eredetileg is férfi viselet a tanga. A nők csak magamutogatásból hordják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!