Elegancia avagy hova is valo egy ilyen ruha?
Figyelt kérdés
Egyszeru velemeny szeretnek kerni rola,hogy ti milyen alkalomra vennetek ezt fel?
Mielott barki jelentene a kerdesem megjegyzem,azert ide tettem ki,mert a masik kategoriaban nem kaptam valaszt.
2015. nov. 7. 21:27
2/10 anonim válasza:
Egyszerű nyári hétköznapra simán felvenném. :) De lehet buliba is.
3/10 anonim válasza:
ez nem elegáns. hétköznapi nyári v buliruha.
4/10 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval:)
5/10 anonim válasza:
Én nem venném fel ezt a ruhát. De valóban, nyáron strandra menni jó, elegánsnak pedig véletlenül sem nevezném!
6/10 anonim válasza:
Szerintem sem kifejezetten elegáns ez a ruha, de egy fekete elegáns boleróval, és magassarkúval akár még az is lehet. De inkább hétköznapra venném fel. :)
7/10 anonim válasza:
Olyan szórakozóhelyre, ahol a nőket csak biodíszletként kezelik. Esetleg jelmezbálba is kiváló alap lehet. Vagy otthonra, ha az a célod, hogy megfektessen a párod. Vagy más - nem ítélkezek. :D Elegáns, komoly helyre biztos nem megfelelő viselet, ahhoz túl közönséges.
8/10 anonim válasza:
Ez pamutból van??
Az ilyen hosszított pamut pólót távolról sem nevezném elegánsnak.
Hogy hova való? Ilyen szoknyahosszal leginkább sehova, de ha nagyon fel akarod venni, akkor farmerdzsekivel utcára.
10/10 anonim válasza:
Utcára, strandra, házibulira, randira.
Kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!