Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfi stílussal kapcsolatos...

Férfi stílussal kapcsolatos oldalak? Bővebben

Figyelt kérdés

Milyen weboldalakat, akár youtube profilokat tudtok, amik férfi öltözködéssel/stílussal foglalkoznak?

Például tippek adása elegancia terén, mit hordj, mit ne hordj, mit mivel hordj... esetleg milyen színek állnak jól együtt. Ezek fontosak nekem.

Nem feltétlenül utcai/casual viseletekre gondolok, sokkal inkább elegáns dolgokra, mint ing,zakó... stb.

Köszi előre is. :) F/21

2015. febr. 17. 18:10
 1/2 anonim ***** válasza:

men.hu

menstyle.hu

Playboy magazin

Ezekbe szerintem vannak jó ötletek

F18

2015. febr. 17. 22:35
 2/2 mringer ***** válasza:

Azt tudod ugye, hogy általánosságban meg lehet határozni amit kérsz, de, hogy neked milyen színek állnak jól, azt a Te színeid határolják be.

pl.:ha szőke vagy világos bőrrel, tiszta hideg színeket(fekete, hófehér, vérvörös, pitypangsárga...) nem szabad az arcod közelében hordanod, de azt látatlanban képtelenség meghatározni, hogy melyek azok az árnyalatok amik tökéletesek. Árnyalat alatt a feketével és vagy fehérrel árnyalt-kevert színeket értem.

Keresd meg melyik világsztár áll legközelebb hozzád szem, haj bőr színben, és keress rá a hálón a képeire, nézd meg mit hord, és van támpontod.

Ha van erre szánt pénzed, keress meg öltözködési tanácsadót.

Vagy keress ingyenes anyagokat, olvass utána támpontoknak. Én is ezzel foglalkozom, csak vidéken.

2015. febr. 18. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!