Mennyibe került a legdrágább nadrágod?
Figyelt kérdés
Leszögezem nem vagyunk milliomosok, a legdrágább gatyóm egy Mexx fehér vászon nadrág volt 10.000Ft-ért. (Honapokig kuncsorogtam érte:)2010. márc. 18. 19:57
31/43 anonim válasza:
Én egyszer ezerért vettem a piacon,de volt drágább is.Nem hiszem,hogy valaki ettől lesz több,vagy kevesebb.
Egyszer meg a Kenvelóban sikerült vennem,le volt árazva 4 ezerre,sokkal többe került volna. S én úgy éreztem,azért több 10 ezret nem ért volna meg,de ennyit simán. :-)
34/43 anonim válasza:
100000 ƒт-σѕ ∂σℓ¢є gαввαηα ηα¢ιιкα
36/43 anonim válasza:
3éve karácsonyra kikönyörögtem egy nagyon jó kicsit szűkebb szárú,de nem kifejezetten csőnadrágot,koptatott volt.Nagyon jól nézett ki.Leárazás volt,így 14.000Ft helyett 5.000Ft volt,nem tudom már milyen márkájú.De nagyot szívtam vele.Kb. 1,5-2hónapig hordtam és a lábam között ill. a hátul,a derékrészénél az övtartó alatt végig szétszakadt.Ne tudjátok meg milyen ideges lettem:(
15/L
38/43 anonim válasza:
4900 Ft-os szövetnadrág (Moletti butik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!