Milyen a legdrágább ruhád?
Figyelt kérdés
Milyen ruha? Mennyiért vetted? Hol vetted? Milyen szinű?Szereted-e? Mindent irjatok le róla!2010. aug. 11. 12:24
1/16 anonim válasza:
Nike cipő, 15.000Ft
Miss Olive farmernadrág 6.000Ft
3/16 anonim válasza:
fehér lacoste cipő, asszem 26 volt, de nekem ez a márka a kedvencem, csak ilyen cipőt hordok
4/16 anonim válasza:
Van egy gyönyörű fekete Chanel ruhám amit 170.000ft-ért fettem.
5/16 anonim válasza:
26 ezres Vagabond magassarkú, 29 ezres Nike sportcipő (amit már megbántam, de eladtam)
16L
6/16 anonim válasza:
Én cipőt max 6 ezerért veszek, póló max 2k, farmer max 4-5k.
7/16 anonim válasza:
25ezer Ft-os csizma, de már évek óta megvan és olyan, mint új korában. a télikabátom volt még 20ezer, de is sok telet kibírt.
amúgy összességében cipőre költök nagyon sokat.
8/16 anonim válasza:
7.000 forintos sportcipő. Szeretem, kényelmes.
10/16 anonim válasza:
20 e Martens bakancs. Már 4 éve hordom, és még mindig gyönyörű. Egyszerű felkete, 8 soros acél nélküli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!