Mivel hordható egyáltalán ez a cipő?
Figyelt kérdés
Ma vettem tornacipő szerű cipőt, de a bokazokni is teljesen kilátszik belőle, rondán néz ki, de mezítláb mégsem akarom hordani. Nincs valamilyen speciális zokni ehhez? Vagy harisnya csak? :/ a lábfejem látszik ki belőle végülis, remélem értitek :P de ha kell akkor linkelek2010. márc. 18. 18:20
2/8 anonim válasza:
Szia!
Vegyél fel hozzá egy neylon zoknit!
Lesz rajtad valami,így mégsem mezítláb leszel,meg nem is fog látszódni.
:D
Üdv!
3/8 A kérdező kommentje:
hasonló mint ez, csak talán ahol a vipőfüző van elől, még jobban ki van vágva, és ott is kilátszik a bokazokni
2010. márc. 18. 18:51
4/8 anonim válasza:
van oylan zokni, amit a balerinacipőkbe terveztek, szval az szerintem tök jó lenne bele..de sajnos nem tudom, hogy honann szerezhetnél...
végső esetben egy bokazokninak te is mélyebbre vághatod a tetejét, hogy ne látszódjon ki..remélem érted..
a neylonzokni szerintem ilyen cipőbe nagyon kényelmetlen, még balettcipőbe sem szeretem annyira, de ha neked jó, akkor csak nyugodtan:)
5/8 anonim válasza:
Calzedonia-ban talán olyan balerinacipőbe való zoknit lehet kapni, de nem tuti...
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget, megnézem
ha lehet inkább zoknit, a harisnyát én sem szeretem annyira
2010. márc. 18. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!