Meddig hordható még a nyitott cipő?
Figyelt kérdés
Úgy értem, most szeretnék venni egy elől nyitott magassarkút, ami hát elég drága, 30000. Ritkán szoktam kiadni ennyit egy cipőért, de ez most nagyon megtetszett. Annak is örülnék, ha még 1 hónapig hordhatnám, de tavaly is pont így voltam, hogy szeptemberben még nyitott cipőt hordtam, mikor páran már csizmát. Szóval szerintetek meddig "illik" még nyitott cipőben járni?2009. aug. 14. 15:00
1/4 anonim válasza:
en a balerint meg oktober elejen is hordom. ugyh szerintme vedd meg nyugodtan na meg jovore is jo lesz. szerintem szeptemberben meg siman hordhatod es augusztusnak is meg csak a felenel vagyunk. ugyh 1-masfel honapig meg mkepp viselheted.
2/4 anonim válasza:
Szerintem is simán hordhatod még szeptemberben, vagy időjárástól függően még októberben is. Én november körül szoktam csak csizmára váltani, kivéve, ha esik, akkor bokacsizma.
A nyitott cipők harisnyával vagy színes harisnyazoknival most egyébként is divat!
3/4 anonim válasza:
Hordani még lehetne, de én várnék a helyedben. Most jönnek a nagy leárazások, és lehet hogy sokkal olcsóbban is megkaphatnád. Én várnék a helyedben, hátha valami jó kis akciót elcsíphetnék.
4/4 anonim válasza:
Szerintem elég idétlenül néz ki, amikor valaki szeptemberben csizmát hord. Én a helyedben megvenném, és addig hordanám, amíg úgy nem érzem, hogy most már hideg van, és nem kéne felfázni. Ez nem illem kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!