Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hordható idén a hegyes orrú cipő?

Hordható idén a hegyes orrú cipő?

Figyelt kérdés
kb 10 centis magas sarkú, a szára bundás kivül, hosszú, hegyes orrú
2011. okt. 19. 22:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne hordható? Persze.
2011. okt. 19. 22:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen.én is hordok hegyes orrú cipőt.
2011. okt. 20. 12:34
 3/6 anonim ***** válasza:
58%

Trapéznadrággal maximum.

Egyébként a hegyesorrú cipő mindig is ízléstelen volt, szerencsére már rég nem divat. Nagyon csúnya mindenkin.

2011. okt. 20. 20:23
 4/6 anonim ***** válasza:

20:23: ízlésről vitatkozni értelmetlen, mivel mindenkinek más tetszik, neked úgy tűnik ez nem. Én pl. fala mászok a balerina cipőtől. Felhalmoznám az összeset egy kupacba az oktogonra, lelocsolnám kerozinnal és felgyújtanám a g*cibe. De elfogadom, hogy kényelmes és sok nő szerint szép is.

Ugyanakkor van akinek a nagytalpú platformcipő is jó áll, illetve jól állt amikor divat volt, tehát ráadásul ez még emberfüggő is.

Egy megfelelő stílusú lánynak igenis nagyon jól állhat a hegyes orrú cipő.

2011. okt. 20. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is ölni tudnám a balerinacipősöket, ha ez megnyugtat...

Amit a hegyesorrú cipőről írtam, inkább tény. Csak nagyon kicsi lábon áll elfogadhatóan, és csak trapéznadrággal. Nem csak ízlés kérdése.

2011. okt. 20. 22:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Némileg ellent mondasz magadnak, látod? Máris leírtad, hogy van akin jól áll. És ez jó jel.

Nagyon sok olyan ruha/cipő van amit nem úgy, vagy nem megfelelően hordanak. Én pl. cipőfétisiszta vagyok, de hányhatnékom van amikor lábok 16 éves lányokat akik NEM TUDNAK BENNE JÁRNI. Mögöttük nagyon szépen lehet látni a csámpázást, dülöngél a sarok jobbra balra, látszik is a nagyon erős aszimmetrikus kopás a sarkakon. Pedig azokat a cipőket imádom.

A hegyes orrú cipők között is van olyan amelyik hosszított és van amelyiknek épphogy csak hegyes a vége, ez utóbbi pl. meglehetősen visszafogott. És valóban, megfelelően körítve szép lehet, ahogy te is mondod. Így már egyetértek veled.

2011. okt. 20. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!