Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiak miért nem jártok...

Férfiak miért nem jártok öltöny+nyakkendőben?

Figyelt kérdés
Nagyon kevés emberen látok csak.Én ha látok valakin azonnal "elvesztem a fejem" :$ 20/L
2015. okt. 30. 20:05
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
45%
Igen a csajok buknak az egyenruhara,tehat elonyben vannak a biztonsagiorok,buszvezetok,vizsgazok, es az eskuvore varok...
2015. nov. 9. 06:10
 32/34 anonim ***** válasza:

Egyébként pont erre alakult ki a sportzakó. Pulóver szerű anyagból van azaz jóval puhább kényelmesebb mint az öltöny. Hivatalos helyre nem illik ilyenben menni, de hétköznapokban tökéletesen elegáns és kényelmes. Én is szeretek abban járni. De tényleg rendes öltöny, ing nyakkendő. Az eléggé kínzás lenne a hétköznapokban.

Pl itt van ez, elegáns divatos és kényelmes

[link]

De persze állásinterjún körberöhögnének ilyenben. :)

2015. nov. 25. 12:15
 33/34 anonim válasza:

Én öltöny+nyakkendőben járok egyetemre és nagyon sokan furán néznek rám emiatt, de én csak nevetek rajtuk :))

21/F

2015. dec. 11. 17:20
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Na ugye, tök mindegy a nőknek, ha nem jössz be nekik, akkor mindegy mibe vagy, de ha bejössz akkor is.
2015. dec. 11. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!