Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiak miért nem jártok...

Férfiak miért nem jártok öltöny+nyakkendőben?

Figyelt kérdés
Nagyon kevés emberen látok csak.Én ha látok valakin azonnal "elvesztem a fejem" :$ 20/L
2015. okt. 30. 20:05
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
hát én az öltöny nyakkendőt soknak tartom egy random hétköznapra, de mondjuk inget mellénnyel, vagy sportzakóval szoktam hordani, elegánsabb bőr cipővel....
2015. okt. 30. 20:45
 12/34 anonim ***** válasza:
72%
Én fiú vagyok és nagyon szeretem az elegáns cuccokat, de azért egy öltöny nyakkendő kombó már nekem is soknak tűnik egy szimpla hétköznapra.
2015. okt. 30. 20:54
 13/34 A kérdező kommentje:
Én nem arról beszéltem hogy mindennap úgy kell öltözködni.. ízlések és pofonok :)
2015. okt. 30. 20:59
 14/34 anonim ***** válasza:
82%

Baromsag hogy kenyelmetlen. Mèg a nyakkendo sem az, mert lehet ès elfogadott lazàbban kötni.

A koszolodas ès dràgasàg mellett mèg az a baj, hogy szintèn dràga a cipô ès elèg ha egyezer ràlèpnek a làbadra mehet a kukàba a minimum 25ezres cipo...

Ja es mèg egy gàtlò dolog: rengeteg ing is kell hogy valtozatosan tudj oltozni az is 10ezer darabja, nekem van vag 25db vasalni sem leànyàlom. Plusz övbôl sem àrt vagy 3-4 ès cipobol is kell minimum 5-6 pàr. Nyakkendobol is vagy 15db na meg akkor tavaszi ès tèli kabàt...

Magambol indultam ki persze nekem kn ennyi van

2015. okt. 30. 21:03
 15/34 anonim ***** válasza:
77%
Szòval màr csak az anyagiak miatt sem latsz ilyet, èn szeretek igy jarni, de pl vasalni utalok es ha uj valamit kell vennem attol kiborulok. Nem a penz miatt hanem utalok vasarolni
2015. okt. 30. 21:05
 16/34 anonim ***** válasza:
36%

Véleményem szerint azért mert...

1. Egy jó öltöny, ami kényelmes és passzol valóban nagyon drága.

2. Nekünk nőknek természetes, hogy ha kimegyünk az utcára, akkor kicsit csinosítunk magunkon (legalább szempillaspirál, ajakápoló, szemhéjtus, szemöldökigazítás, stb), mert szeretünk tetszeni magunknak és a környezetünknek.

A pasik többségét meg egyik sem izgatja, nekik jó a farmernadrág is, kócos hajjal. Tudod, azt tartja a mondás, hogy egy férfinak elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél.

2015. okt. 30. 21:10
 17/34 anonim ***** válasza:
76%

Meleg.

Télen is.

2015. okt. 30. 22:31
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

dolgoztam olyan melóhelyen, ahol a pasik alig voltak farmer-poló kombóban, inkább öltöny-nyakkendő (bár a nyakkendőt azért levették többnyire az irodákban) :)

mondjuk üzleti, nagykereskedelmi üzletkötők voltak egy hazai óriáscégnél, szóval ilyen munkahelyen alap.

de ők kocsival jártak, meg hát rugalmasan, mondjuk beértek 9-10 között, aztán 3 után se hírük se hamvuk nem volt (őő, ilyenkor tárgyaltak, igen... tárgyaltak - magyarul leléptek) :) szóval nagyon a járókelős látványnak nincsenek kitéve.

a legtöbb menedzser így öltözik, és így "nem nagyon vegyül" a proletárokkal, a munkásnéppel, a dolgozókkal :)

tényleg jól néznek ki a pasik öltönyben :)

eleve a zakó hangsúlyozza a vállat, minden pasi olyan délceg egy jól szabott zakóban. aztán az egyenes fazonú nadrág - a sgget szépen kicsücsöríti, az egyenes szabás erőteljessé teszi a lábat, és hát a slicc részen is szépen kiemel. ennek tetejében pedig ott a nyakkendő, ami a pénisz felé mutat, mint egy nyíl (ez egyébként a titka a nyakkendőnek, olvass utána) :)

olyan az öltöny, mint a nőknek a sejtelmes félhomály + egy szexi csipkés fehérnemű. egyszerűen mindenkin javít :)

én is örülnék, ha több öltönyös pasi volna a látóteremben :)

2015. okt. 30. 22:46
 19/34 anonim ***** válasza:
95%

Pénisz felé mutat, ja. Nem lehet, hogy csak figyelt fizika órán, amikor a gravitációról volt szó?

Azt se felejtsük el egyébként, hogy öltönnyel kiválóan lehet leplezni, ha pl valaki derékban vállas, vagy nyüzüge lábai vannak. Úgy hogy 10-ből 9-szer egyáltalán nem úgy néz ki, mint nélküle, vagyis nem a pasi tetszik neked, hanem az öltönye. Nagy különbség.

2015. okt. 30. 22:52
 20/34 anonim ***** válasza:
Utolsó, akkor a nőknél a tusarku és a kosztüm ugyanilyen alca, sokszor más van alatta mint gondolnánk. De néha szükség van ilyesmire is.
2015. okt. 31. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!