Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiak miért nem jártok...

Férfiak miért nem jártok öltöny+nyakkendőben?

Figyelt kérdés
Nagyon kevés emberen látok csak.Én ha látok valakin azonnal "elvesztem a fejem" :$ 20/L
2015. okt. 30. 20:05
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Miért, nem az ?
2015. okt. 31. 17:12
 22/34 anonim ***** válasza:
Kb. azért, amiért te nem jársz mindennap tűsarkúban, partiruhában, szerintem, mondom nőként. Mert kényelmetlen... szorongatja a nyakat a nyakkendő, merev az ing. Nyilván hétköznapra értelmes ember, akit inkább a saját maga kényelme érdekel, nem az, hogy egy db 20 éves kiscsajnak mi tetszene, olyan ruhát vesz fel, ami kényelmes. Meg ott van az is, hogy elveszti az alkalmakra az exkluzivitását ez a szett, ha mindenki minden hétköznap ezt hordaná. Én szeretem azt, amikor ünnepekre különlegesebb, elegánsabb ruhát vehetek fel, megadni a módját.
2015. nov. 2. 07:57
 23/34 anonim ***** válasza:
40%

En egyszeruen utalom az egyenruhat!

Az egyedi stilust kultivalom.

2015. nov. 2. 12:48
 24/34 anonim ***** válasza:
Fogadnák veled ha így járnék, akkor sem néznének meg vagy lenne akik megjegyeznék, milyen elegáns vagyok, vagy kifejeznék a tekintetükkel, vagy rám mosolyognának, mert nem vagyok adonisz és van egészség ügyi problémám is, szóval ez az öltözet is azoknak a csajokat izgatna, akik eleve jó pasikra mennek.
2015. nov. 2. 19:23
 25/34 anonim ***** válasza:

Jol irta az utcso en csak azzal egeszitenem ki hogy fu fa viragon az van akkor en minek alljak be a sorba!

Pl. Jegy elkenor,buszvezeto,biztonsagi or,volegeny,vizsgazo,felvetelizo es meg sorolhatnam...

2015. nov. 3. 10:19
 26/34 anonim válasza:
Mindkét nyakkendőtípust nagyon szeretem, hordom is őket akár hétköznap is
2015. nov. 3. 17:30
 27/34 A kérdező kommentje:

Kedves #22 Te valoszinuleg sulyos irigysegben vagy depresszioban szenvedhetsz. :)

Ruha teszi az embert..es akarki mondhatja hogy a belso szamit..Ha ranezel egy idegenre nem latod a belso kisugarzasat csak azt hogy nez ki es hat igen..ruhatarunk tukrozi a belsonket.

Aki meg azt irta hogy valoszinuleg nem neznek ra mert nem adonisz meg blabla.. Legyszives ne ide jarjal sajnaltatni magad. Köszönöm

Mint korábban leírtam nem mindennapos viselésre gondoltam.De hát.. :)

2015. nov. 3. 20:23
 28/34 anonim ***** válasza:

Szerintem butaságot írsz 2 megjegyzésed utal erre.

Azt írod, a "a ruha teszi az embert", ez nem így van, aki már valamennyire felnőtt, tudja, hogy 2 nagy csoport van, aki szerint a ruha teszi az embert, a másik csoport aki szerint nem.

A másik " ha ránézünk egy idegenre, nem látjuk a belső kisugárzását" Ez nagy butaság, persze ha csak a ruházatát nézed, akkor nem fogod észre venni az embert,vagy amikor a telefonod bámulod, igen is lehet azért látni ki milyen valójában, sok emberről le lehet szűrni sok mindent.

"ne itt sajnáltasd magad" Lol, csak arra akartam rávilágítani, hogy átlagos férfi ha elegánsan öltözik, attól még nem fog tetszeni vagy elvarázsolni téged vagy átlagosan másokat, más jellemben is jónak kell lennie.

Ugyan úgy mint a fiúknak se mindegy milyen a nő, ha amúgy jól öltözött is.

2015. nov. 3. 21:25
 29/34 anonim ***** válasza:

Azert folosleges ezen vitatkozni mert regebben feltett egy fiu egy kerdest miszerint miert nem oltoznek elegansan,noiesebben a nok es miert nem hordanak szoknyat tusarkuval?

Persze mondanom sem kell ,hogy mennyire szedtek szett szerencsetlent...

Most itt ugyan ez a helyzet aki kivancsi ra hogy miert az probakeppen oltozzon be egy napra es megtudja a valaszt...

2015. nov. 4. 10:14
 30/34 anonim válasza:
Én például mindenhova öltönybe megyek 12 éves korom óta és nagyon sok lányt lehet így szerezni úgyhogy tesók ajánlom mindenkinek!
2015. nov. 8. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!