Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti mit csinálnátok ennyi ruhával?

Ti mit csinálnátok ennyi ruhával?

Figyelt kérdés

Az egész szekrényem tele van, itthoni játszós ruhákkal, amiket emberek közé nemigen vennék már fel, télre meg mondjuk azért nem jó pulcsi alá,mert nem ér le a derekamon, ilyesmi. Vagy kilóg a melltartóm belőle...

Vidéki vagyok, a közelben nincsen ilyen szeretetszolgálat, semmi. Mit csináljak velük? Én rongynak gondoltam elhasználni, vagy kidobni, vagy elégetni...ingyen nem lehet ezeket valahogy elküldeni valahova? a szegényeknek.

2015. okt. 25. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha városban jártok, akkor adjátok le.

Én a kuka mellé szoktam kirakni őket bezsákolva. De gondolom, nálatok nem vinnél el senki sem.

Én városban lakom. Ha kinézek 10 perc múlva, már nincs ott :)

2015. okt. 25. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Rakd ki a kuka mellé, vagy ha ismersz hatranyosabb helyzetueket odaadni
2015. okt. 25. 19:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk a tescoban van ilyen konténer ahova lehet ilyen ruhákat tenni
2015. okt. 25. 19:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Vidd el közeli városba, több helyen is van gyűjtőkonténer.

Esetleg facebookon keress szervezeteket, vedd fel velük a kapcsolatot lehet valami közeli tag elugrik a motyóért.

2015. okt. 25. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!