Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tudok csinálni a ruhával?

Mit tudok csinálni a ruhával?

Figyelt kérdés
Multkor vetten egy ruhát,amit egyszer vettem fel,és az van a blokkra írva h visszafizetik a ruha árát,vagy cserélik...na én visszavittem h adják vissza a pénzem,erre azt mondták,h ez csak arra vonatkozik,ha nem jó a méret vagy a szín,akkor cserélik,de most olvastam h jogom van ahhoz h visszakérjem a pénzem,és vissza is adják,vagy tegyem tönkre és akkor le tudom vásárolni? mit csináljak? leginkább a pénz kéne,nem ruha

2015. ápr. 1. 15:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Tehát vettél egy ruhát, hogy felvehesd egyszer, majd utána visszavihesd? Pofám leszakad.
2015. ápr. 1. 15:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez úgy megy, hogy visszaviheted ha hibás, vagy valami, de nem úgy hogy hordod és jajj mégsem kell... akkor nem kötelesek visszavinni. Ha tönkreteszed az meg a te hibád, nem a ruhagyáré, szóval akkor sem veszik vissza.
2015. ápr. 1. 15:59
 3/8 A kérdező kommentje:
a tönkreteszemet úgy értettem,hogy valahol kifoszlik véletlen vagy ilyesmi
2015. ápr. 1. 16:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha kifoszlik sem veszik vissza, mert létezik tű meg cérna, és megvarrod. Ennyire nem hülyék.
2015. ápr. 1. 16:07
 5/8 anonim ***** válasza:

igen kötelesek visszavenni

hol vetted?

zaraba visszaveszi amugy kerdes nelkul, vittem vissza cipot ugy hogy felvettem már (lemostam a talpát késöbb)és visszavették pénzvisszafizetéssel

2015. ápr. 1. 20:00
 6/8 A kérdező kommentje:
A h&m be vettem,de nem adják vissza a pénzem,csak cserélik a.méretét meg a színét,pedig az van ráírva h visszafizetik a vételárát.
2015. ápr. 2. 09:09
 7/8 anonim ***** válasza:

barmelyik h&m-be vissza viheted, szóval probalkozz.

hivatkozz arra hogy ajándékba vetted és szeretnéd visszavinni mert nem tetszik annak akinek vetted

ha megvan a kartya rola akkor ragaszd vissza ugy ertem felfuzod egy olyan muanyagra aminek a 2 veget osszeragasztod

2015. ápr. 2. 10:08
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi:) és ha ezt mondom akkor szerinted visszafizetik? meg vajon emléezni fognak rám ha véletle ugyanahoz az eladóhoz m egyek?
2015. ápr. 2. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!