Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van valakinek olyan kinőtt...

Van valakinek olyan kinőtt esetleg nem használt ruhája ami s-es és elég jó állapotban van és szeretne túl adni rajta? Ti mit szoktatok csinálni a kinőtt ruhával? : )

Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Nálunk mindig tovább vándorolnak a ruhák családon belül... persze csak azok, amik még jó állapotban vannak. Amik végül senkinek sem kellenek, abból vagy portőrlő lesz, vagy a háziállatok játéka, de volt már rá példa, hogy jótékony célra adtuk be a ruhákat.
2011. júl. 29. 22:32
 2/4 hot_kiss ***** válasza:
Nálunk is öröklődik a jó állapotú ruha, ha mégsem jó állapotú vagy olyan az anyaga, akkor meg kérdés nélkül portölő lesz belőle, esetleg (mivel anya varrónő) valami máshoz szét van boncolva.
2011. júl. 29. 22:56
 3/4 anonim ***** válasza:
hát..sajnos nálunk is öröklődik a ruha!!!én 11 éves vagyok nekem nem tudsz adni valami jó állapotú ruhát???
2011. aug. 12. 16:35
 4/4 anonim válasza:

Sziasztok!

Nekem vannak S-es M-es ruháim, költözés miatt sajnos nem jöhet át az összes. Esetleg ha érdekelné valakit, írjatok privibe!

2013. máj. 26. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!