Mihez kezdenek egyesek ennyi ruhával?
Figyelt kérdés
Nem egyszer olvasni itt az oldalon ilyeneket, hogy 140 hosszúnadrág, 300 rövidujjú, 60 szoknya...
Hová lehet ennyit felvenni?
Nekem van 8 hosszúnadrágom, abból 2 még nem volt rajtam (idén vettem, azért).
És nem vagyok igénytelen, meg öreg se (22)
2015. aug. 9. 18:04
1/3 anonim válasza:
Én még sose olvastam ilyet. Nekem viszonylag kevés ruhám van, 2-3x-os mennyiség volt a maximum amit valaki írt.
Amúgy gondolj bele hogy férne el ennyi ruha... simán lódíthatott az illető.
2/3 anonim válasza:
140 hosszúnadrág vagy kamu lehet vagy egy nagyon kirívó, egyedi eset. nekem van kb 20-25 hosszúnadrágom, ebből olyan 4-et hordok rendszeresen, de nem árt ha van sok, mert jó változatosan öltözködni, van mindenhez passzoló ruhám és azon se kell aggódni, hogy ha nagymosás van. akkor 'nincs mit felvenni'.
3/3 anonim válasza:
Egyesek itt unatkoznak, ennyi ruhája a sztároknak nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!