Mit tegyek, ha valamelyik cégtől/intézménytől szeretnék egy egyenpólót szerezni, viszont nincs kapcsolatom velük?
Figyelt kérdés
Talán nem ez a legjobb kategória, de nem tudtam melyikbe írhatnám.#egyenruha #egyen póló
2015. okt. 16. 12:08
1/9 anonim válasza:
Csak úgy ha felveszed velük a kapcsolatot...
2/9 A kérdező kommentje:
Na igen, de tartok tőle, hogy ha csak úgy besétálnék hozzájuk/rájuk írnék, hogy szükségem lenne tőlük egy egyenpólóra, holott nem is vagyok a tagjuk és nem dolgozok náluk, nem igazán foglalkoznának velem.
2015. okt. 16. 12:52
3/9 anonim válasza:
Akár egy dolgozónak is szólhatsz hogy megvennéd egy pólóját. Tuti eladják neked.
4/9 anonim válasza:
Hol nincs repi póló, több is mint kellene?
Ha még széldzsekit szeretnél azt mondanám lehet nehézség.
5/9 anonim válasza:
Cégtől könnyű szerezni mert reklám.
Intézménytől alatt karitatív szervezeteket is értesz, hát ők csak akkor adnak, ha dolgozol is nekik.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát nekem például a Jász Plasztik Kft.-től kellene egy ilyen fehér egyenpóló, de nem hiszem, hogy csak úgy postáznának nekem egyet, ha kérnék tőlük e-mailben.
2015. nov. 13. 23:28
7/9 anonim válasza:
Pedig lehet. Ha csomagot küldesz kis ajándékkal, nem hiszem, hogy lesz "pofájuk" nem küldeni.
8/9 anonim válasza:
Ibiden hungary kft céges pólót tudok adni m méretűt.
9/9 anonim válasza:
Akkor azóta sem sikerült?
Csináltass magadnak egyet . Bármit rányomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!