Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha csúnya vagyok hogyan lesz...

Ha csúnya vagyok hogyan lesz majd kapcsolatom?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 12. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Biztos nem vagy csúnya, csak te gondolod így :)
2015. ápr. 12. 21:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Honnan veszed?
2015. ápr. 12. 21:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon sok ember így gondolja, hogy csúnya. Közben nem is. De hát nem kapunk megfelelő visszajelzéseket, stb és rögtön arra gondolunk, hogy velünk van a baj. Pedig egyáltalán nem.

Most teljesen őszintén, így névtelenül, minden emberben vannak szép dolgok, meg ez teljesen szubjektív. Nekem tetszett már olyan lány, akire más azt mondta, hogy de csúnya, vagy fordítva. Szóval ettől nem kell tartani, olyan nincs, hogy valakinek ne tetszene az ember

2015. ápr. 12. 21:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Végül is igazad van. Köszi. :)
2015. ápr. 12. 21:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előzőkkel, mindenkiben van szép. Meg mindenkinek más a szép.

Meg láthatod az utcán azt is hogy nem csak a szép embereknek van párja...

2015. ápr. 12. 21:26
 6/7 anonim ***** válasza:
77%
a csúnya emberek is szaporodnak, valahogy csak találnak maguknak párt..
2015. ápr. 12. 21:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Amikor például Pesten éltem azt vettem észre sétálva például a Nagykörúton a szép nők csúnya srácokkal vannak, a csúnya lányok meg jóképű pasikkal. Aztán jobban megnéztem és zömében tényleg így volt, de volt kivétel is.

A saját nemed véleményére csak akkor adj, ha meleg vagy. ;)

2015. nov. 13. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!