Szerintetek ciki ha 1 hétig ugyan azt a farmer nadrágot hordom?
16 éves fiú vagyok.
A farmer nadrágomon kívül van 2 nadrágom de azok kicsik és minden bajuk van már.
Nem tartozom a gazdag emberek közé..
Komolyan,szerinted nézi valaki a gatyád?
Ha nem büdös és szennyezett,ki veszi észre?
Én annak tartom, ha nem tudsz újat venni, akkor vegyél turiban másmilyent, szerintem igen is nézik ki mibe jár, igaz a legtöbben farmerba, de én magam miatt sem járok egy nadrágba, pulcsiba, mert unalmas mindig ugyan abba!
Én ilyenkor bőr csőnadrágba járok, többször, jól néz ki és nem utánzom a többséget,akik mindig farmerba járnak.
Oke hogy nem tartozik a gazdag emberek kozé vki én se vagyok a felső tizezer tagja sajnos MÉG :)))
De mégis adok a kinéztre, minőségi ruhákra, luxus márkákra ha vmi épp onnan megtetszik vmi összeszedem rá a pénzt több hónapon keresztül... Ez az én saját dolgom, de kövezzetek meg nekem szemet szúr ha vki egy ruhába jár egész héten hónapban ÉVSZAKBAN!! Nem kell teli gardrobodnak lenned, neked más az értékrended de minimum 2 farmer ha mosni kell vagy elszakad vagy már viseltes lesz plusz egy vászon anyagu nadrág iskolai ünnepségekre,esküvőre keresztelőre.... MERT UGY ILLIK UGYE.......
Bemész a kikbe vagy turiba azt veszel 2-3-4 ezer forintért egy farmert és nagyjábol jo minőségű is!
Ennyit ha szüleid nem is de te is kitudsz spórolni vagy ha lenne igényed a szép ruhákra elmennél diákmunkára és megkeresnéd a pénzt rá..
Én egyetemre az első héttől fogva ugyan abba a farmerbe járok... :D Persze kivan mosva minden héten.
Van még 3 farmerem, de ezt az 1et szoktam hordani.
1 hétig? Akár 3 évig is...
Nem vagy lány, hogy csak azért is mindennap más színűben legyél. Alsót, zoknit értelemszerűen cserélgeti és állandóan mossa az ember, nadrágot, kabátot nem nagyon szokás... Funkcionálisan semmi szükség a külső ruhák cserélgetésére. Ha nem akarod, hogy rád unjanak, akkor néha változtatsz, na de egy hét nadrágnál az bőven belefér, mi több az a természetes! Egy-két évtizede még tényleg évekig mindennap ugyanabban az egyben jártak az emberek, fel sem merülhetett volna olyan kérdés, hogy ez nincs rendjén. Az igen, hogy az az egy tisztes állapotban van-e. Ha igen, akkor mért ne lehetne, amíg tiszta és jó?
Több oka is lehet, mért jár valaki mindig ugyanabban. Egyik a szegénység, másik (főleg férfiak részéről) a minek, legyen akármennyi pénze, harmadik (akár nők részéről is) a kedvenc darab: legszívesebben mindig abban lennének, mert a többit hozzá képest csúnyábbnak tartják, és nem szeretnének keddenként sem csúnyábbak lenni, ha tudják, hogy a kedvencükben jobban is kinézhetnek. Szóval, ha megvan az igazi, akkor azt nem kell cserélgetni, külső ruhát meg ritkán mosogat az ember. (Arról meg higgyék úgy, hogy megtetted hétvégén...) Azt olyan is létezik, hogy vkinek van egy fix stílusa, mi áll jól neki, és akkor van ugyanabból 3 ugyanolyanja, és azt váltogatja. Na és akkor? És lehet, hogy jobban és tisztábban néz ki, mint akin minden nap másféle csiricsáré szxrság van.
(((Amúgy az a helyzet, hogy Magyarországon elég változékony az időjárás, az pedig úgyis pár naponta megköveteli, hogy az ember teljesen másféle ruhákban legyen. Épp elég bírni ezt követni, nincs szükség feleslegesen további álproblémák gyártására.)))
Hát ha téged nem zavar...
2-3 nap hordástól már olyan koszos szokott lenni az enyém és szaga is van, ami már engem zavar. Pedig nem csinálok benne semmit, csak reggel elmegyek, este meg haza.
Ezen kívül unalmas is lenne mindig ugyan abban lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!