Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek ribis ha egy tíz...

Guminyuszmusz kérdése:

Szerintetek ribis ha egy tíz éves lány csillogó szájfény, elegáns ruhák nélkül ki sem mer nézni az ablakon mert azt hiszi meg fogják látni, hogy milyen ronda amúgy? 10/ L A barátnőmről van szó!

Figyelt kérdés

#Öltözkdés
2015. okt. 11. 12:32
 1/9 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Nem ribis, csak gáz.

10 évsen ezernyi fontosabb dolog van a sminknél. Majd görcsölj ezen 16 évesen, ne most. Babázz meg kirakózzál, olvass könyveket, és ugrálj a pocsolyában.

2015. okt. 11. 12:40
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Egy 10 éves kisgyerekre senki nem fogja azt mondani,hogy ribis,csak kinevetik,hogy mázolja magát.A tojádhéj javában a femekén,semmi tinis,nőies nincs benne.Még a menzesze se jött meg.
2015. okt. 11. 12:44
 3/9 A kérdező kommentje:
#1 Kb. Ezt mondtam a barátnőmnek erre azt válaszolta, hogy éretlen vagyok soha nem lesz pasim.
2015. okt. 11. 12:52
 4/9 anonim ***** válasza:
A barátnőd egyenes úton halad afelé, hogy egy üresfejű liba legyen...sőt, már most is az, csak egy ilyen csecsemőre nem mondják, hogy liba...azt majd 16-tól.
2015. okt. 11. 14:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Csúnya... nincs mese kell a smink. Csak meg ne mosakodjon emberek mellett.
2015. okt. 11. 14:14
 6/9 opened paradise ***** válasza:

XD

Mert ő aztán az érettség mintaképe :D

2015. okt. 11. 14:18
 7/9 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
A barátnőd nagyon tévképzeteket táplál, ha a legfőbb célja a pasik megszerzése. tudom, hogy a társadalmi nyomás meg minden, de egyáltalán semmi kötelessége a pasik kedvére tenni, főleg nem 10 évesen, mert valljuk be, aki egy 10 éves kislányt bármilyen szinten vonzónak talál, annak rács mögött van a helye.
2015. okt. 11. 14:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen. Engem nagyon idegesít ez a Jujj itt jön a pasiideálom nem vagyok jól sminkelve, tarsd fel én kikenem magam a mosdóda!!
2015. okt. 11. 17:44
 9/9 pinkpancser ***** válasza:
Ha a barátnőd szerint éretlen vagy, akkor ideje barátnőt cserélni. Aztán fontold meg az első választ, mert van benne igazság.
2015. okt. 11. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!