Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti azt szeretitek h a lány ki van festve vagy azt h nem?
Figyelt kérdés
Úgy értem h randihoz ugye lehet h kifesti magát a lány, és ugye, lehet h használ(ok) rúzst/szájfényt...az oké vagy jobb száj dolgok nélkül (csóknaál szeretitek h van vmi a csaj száján v nem?) Csak kiváncsi lennék.2013. okt. 14. 19:21
1/15 anonim válasza:
Jobb szeretem, amikor nincs rajta semmi hasonló, de ha ő jobban érzi magát, akkor nyugodtan fesse ki magát. Persze csak módjával.
2/15 ASOT válasza:
1. Smink nem kötelező, nem is kell.
2. Egy szolid smink viszont simán mehet, ha akarja.
3/15 anonim válasza:
Így van, csak módjával, és szájra szerintem semmit.
4/15 A kérdező kommentje:
csak azér mer énnekem sajna csak a szájra szabad, mer van vmi allergiaám v mi és a szemem tabu, nem szabad semmit se rákennem, ezér legtöbb sminkkellékem rúzs, szájfény. igazából sztem van pár türhetö izü (ugyebár miért van az h egy idö utaán lejön a rúzs?) és ezér gondolkozom h most akk rakjak e fel vmit v ne. elsoö igazi randi:)
2013. okt. 14. 19:28
5/15 ASOT válasza:
Mi meg pont a rúzst akartuk hanyagolni...
6/15 anonim válasza:
Számomra a rúzsozott szájban semmi vonzó nincs. Szerintem menj csak el teljesen natúrban, nem hinném, hogy gond lenne belőle.
7/15 A kérdező kommentje:
oki, koszi:)
2013. okt. 14. 19:34
9/15 anonim válasza:
Nekem kifejezetten imponál, ha egy lányon nincs smink.
10/15 anonim válasza:
Gyűlölöm még a minimális sminket is. Természetesség mindenek felett. A festett hajat szem szeretem.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!