Lányok! Segítségre lenne szükségem!?
Lényeg az, hogy 16 éves vagyok, és eddig nagyon átlagosan öltözködtem. Semmi smink, semmi extra kiegészítő. Lazán felvettem a mackónadrágomat még iskolába is. Hajam mindig átlagos, vagy csak be volt gumizva. De úgy érzem hogy eléggé érett lettem, középsuliban is most kezdtem a második évemet, és elszeretnék kezdeni egy kicsit nőiesebb lenni.
Mit ajánlotok nekem? Milyen ruhakiegészítőket, hogyan sminkeljek, hogy hordjam a hajamat?
Magamról egy kicsit: 167 cm, és kb 60 kg vagyok, hosszú barna hajam van.
Nem szeretnék ez a plázacica lenni, meg egyáltalán nem viselkedek r**bancosan, nekem ez nem fekszik.
Én nem "csajos" szeretnék lenni, hanem "nőies".
Tisztálkodásommal nincs gond, ápolt vagyok, viszont tényleg full átlagos voltam. Eddig. Szeretnék változtatni.
Mit javasoltok?
L/16
Alapcuccok egy nő ruhásszekrényében:
- farmer(ok)
- egyszínű, egyszerű, ámbár nőies szabású pólók!
- pár kardián (szürke, fekete, esetleg egy színes darab)
- sálak!
- esetleg ha lehetséges egy nőies váltáska.
- cipők (balerina cipő, torna cipő, csizma)
Smink:
Te azért nem vagy még teljesen, de nálad már mehet egy enyhe smink.
Ha bőrhibáid vannak, akkor BB krém (ha nagyon durva alapozó). Szem alatti karikákra korrektor. Szempilla spirál 1-2 rétegben, esetleg szemceruza vízvonalra.
Hajadat fonhatod, konytyba rakhatod, kiengedheted, göndörítheted, egyenesítheted! Remélem tudtam valamit segíteni :)
(első)
még anyit, hogy kép nélkül nehéz megmondani, de ha szép alakod van, nm baj ha hangsúlyozod picit. Nem kell ri**ncosna lenned, éppenhogy mutasd, hogy nem egy kislány vagy már.
* te azért még nem vagy teljesen FELNŐTT!
Ezt elhagytam még :D
Szia!
Egyetértek az elsővel, ezek tényleg hasznos ruhadarabok. Kiegészíteném még egy sötét színű nadrággal - az bármikor jól jövet, és bármihez passzol -, egyszínű kötött pulóverekkel, egy karcsúsított blézer, esetleg farmerdzseki, szövet- vagy ballonkabát jól jöhet még.
A lényeg az, hogy eleinte könnyen variálható alapdarabokkal érdemes kezdeni, amiket könnyű kombinálni. Például van egy kényelmes, csinos farmered és egy fehér pólód: egyik nap felveszed blézerrel, egy magas sarkú bokacsizmával és valamilyen hangsúlyos nyaklánccal, máris nőies vagy, következő nap ugyanehhez a darabokhoz egy kötött pulcsit húzol tornacipővel, és mondjuk egy pici fülbevalóval, ez már kényelmesebb rohangálós szett, mégis csinos. Ezeket az egyszerű alapdarabokat könnyen feldobhatod a neked tetsző ékszerekkel, kiegészítőkkel, ha szereted őket, és beleviheted a személyiségedet. Érdemes lenne talán még egy nagyobb, de nőiesebb táskát beszerezni, lehetőleg valami alapszínnel, ami bármihez passzol: mondjuk fekete vagy nude színben.
A sminknél szintén az alapok: szempillaspirál, ajakápoló, rózsaszín vagy barack árnyalatú szájfény vagy rúzs, egy nude és egy fekete vagy sötétbarna szemceruza, ha szükséges akkor korrektor és egy megfelelő színű BB-krém. A szemöldököt szed formára, ha valahol hiányos, vagy rövid a szemformádhoz - nekem például ilyen, ezért említem :) - akkor szemöldökceruzával vagy porral könnyen korrigálhatod. Kezdetnek a te korodban tényleg elég ennyi. A drogériákban egész jó áron kaphatóak jó minőségű termékek. Ha megszereted, és belejössz akkor később, mikor már idősebb és gyakorlottabb leszel, jöhet a pirosító, kontúrszínek, erősebb színek, a highlighterezés, hasonlók.
A hajhoz sajnos nem tudok tippeket adni, az enyém vállig érő, és én is szinte mindig kiengedve hordom (vagy kivasalom, vagy hullámokat sütök bele), de a te hajhosszoddal könnyű szép frizurákat elkészíteni. (Különböző fonatok, copfok, kontyok stb.) Azt javaslom, keress youtube-on hajtutorialokat, rengeteg van magyar nyelven is, ott megmutatják, hogy lehet elkészíteni, ami tetszik, hamar bele lehet jönni.
Remélem, tudtam segíteni! :)
Hajadat kiszárithatod, vasalhatod, az arcomba logó tincseket besutheted
Ruhák:
Legyen nehány jo farmerek, sötét nadrágod is, farmerbol a gapot ajánlom.
Nehány szoknyád de ne miniszoknya, zara H&M találsz
Harisnyák onnan a calzedoniat ajánlom
Egy szep kabátod Zaraban sok van
Egy teli hosszú nagy kabátod ami pufi
Szep felsők, kötöttek is akar. En H&M be vettem tavaly jókat
Kardigánok
Kötött egyberuhak amit fel tudsz venni egy csizma az
Bokacsizma, csizma, Ugg csizma télre
Nehány kiegészítő nyaklánc, karkoto
Egy jo minőségű bortaska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!