Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez alapdarab szerintetek?

Ez alapdarab szerintetek?

Figyelt kérdés

[link]

Szeretnék egy alapdarab csizmát, amit kb. bármihez fel tudok venni.

2015. okt. 7. 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Kék, így nem éppen univerzális.
2015. okt. 7. 21:28
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Ez semmiképp, se a színe se a formája. Én pl semmihez nem is tudnám felvenni...
2015. okt. 7. 21:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Igazából azért gondolkozom sötétkékben, mert nem igazán áll jól a fekete (nyár típus vagyok) és nincsenek is fekete ruháim. Idén ahogy látom, egyre több üzletben kezdenek megjelenni a sötétkék csizmák, ezért megörültem neki. Esetleg linkelnétek olyat, ami szerintetek alapdarab csizma?
2015. okt. 7. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen de ha kék tónusú a ruháim akkor vagy olyan szín ami megy a kékhez. Egy jol kihasználható csizma fazon ez.
2015. okt. 7. 23:42
 5/6 anonim ***** válasza:
45%

nem. kék is, nem is túl praktikus.

nálam pl. ez alapdarab: [link]

bőrből persze

2015. okt. 8. 00:07
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
Lehet alapdarab. Szerintem ez attól függ, hogy milyen ruháid vannak milyen a stílusod, ízlésed. Mondhatja nekem bárki, hogy a fekete egy univerzális szín meg mindenhez megy, de soha nem lennék hajlandó fekete cipőt venni. Összesen egy darab fekete cuccom van, egy fekete nadrág, de amúgy semmi más mert egyszerűen utálom a feketét. Nekem különben sem tetszik még más színekkel sem igazán. Viszont a kéket például nagyon szeretem és ezt a csizmát több ruhámmal is fel tudnám venni, ezért nekem alapdarab lenne.:)
2015. okt. 8. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!