Lányok, hogy van ez?
Figyelt kérdés
rengeteg lányt látok télen, akik kis szoknyácskában harisnyában és csizmában vannak, fent meg van rajtuk kb 6 réteg ruha + kabát. és remegnek, hogy nem tudnak már mit magukra venni. a lábatok nem fázik? nem onnan indul ez az egész majd megfagyok dolog? :D2015. okt. 4. 19:54
1/3 anonim válasza:
én ősszel és télen imádok szoknyában lenni meg csizmában. felül pedig meleg ruha. amúgy nem, nem szoktam fázni mert olyan szoknyát veszek fel aminek van alsó szoknyája és az is melegít :D meg vastagabb harisnyát. mondjuk amikor -10 fok van akkor nem veszek fel szoknyát... de +5 fok felett sima :)
mondjuk én általában olyan szoknyát veszek ilyenkor fel ami mondjuk a térdem felett ér kb 10 cm-vel és nem a seggem alatt 10 cm-vel :D az is lényeges.
2/3 anonim válasza:
A vastag harisnya elég meleg tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!