Lányok! Hogy nézzen ki egy srác, hogy felfigyeljetek rá?
Figyelt kérdés
arc? test? öltözködés? vagy bármi? tehát sok foglalkozzon magával?2015. okt. 2. 18:42
1/4 anonim válasza:
Igényesen. Arcot tekintve nem sokat változtathatsz a kinézeteden, a bőrödet minimálisan ápold, öltözködést illetően pedig persze nem kell márkás cuccokat venni, van, aki nem teheti meg, de ne a mustárfoltos ingben meg a már két hete hordott farmerban és saras cipőben járkálj. Nézzen ki jól, de ehhez nem kell, hogy túl sokat foglalkozzon magával.
2/4 anonim válasza:
A lányok mindenképp a jóképü,ápolt pasikra buknak.Nem kell se oldalra nyalt haj,se kakastaréj,normális,természetes a tuti.Ha nem vagy szemüveges és kondiban vagy az mindenképp plusz.Nem kell a menő szöveg(töbnyire),a lányok a kedves,figyelmes,nem nyomulós fiukra buknak.Ezenkívül jó ha inteligens is vagy(nem kell kockának lenni,elég,ha értelmes vagy).A csajok legtöbbször a legkisebb figyelem forditást is észreveszik és eggyeseknek ez nem jönn be.Az a lényeg,hogy neki tetszeggyél.Nem kell tulzottan bókolni,de ne légy bunkó.És nem árt,ha dezodorozod magad-ez utal az ápoltságodra.
3/4 anonim válasza:
Mint elottem is irtak, legy igenyes! Nem kell divatmajomnak lenni, meg semmi pawa haj, csak figyelj oda magadra. Ha esetleg izzadosabb vagy, hasznalj dezosort, sprayt, esetleg egy jo ferfias parfumot! Pl Colosseum. Jarj olyan ruhakba, amik passzolnak hozzad, es ne olyan szinu legyen az eppen rajtad kevo ruha, mintha egy b*zi lennel. Hidd el, tapasztaltam mar ilyet! Es meg egy dolog, ami abszolut imponal nekunk, csajoknak: legy eros! :D ugy gondolom, hogy ne egy ilyen fogpiszka gyerek legyel, aki senkit sem tud megvedeni (meg magat sem), hanem esetleg harj edzeni, sportolj valamit! Az izmos fiukra sokan felfigyelnek! Es legy kedves a lanyokkal! Ha valaki pl tetszik neked, akkor ne piszkald, gunyold az illetot, hanem celozgass arra, hogy mit erzel, esetleg ha batrabb vagy, mondd el a szemebe! Ez a lanyok egyik nagy alma :3 nekem is pl az a halalom, amikor megirja valaki chatben, hogy tetszem neki... Mindegy, remelem ertehtoen fejeztem ki magam, es segitettem!
4/4 anonim válasza:
Legyél laza!
Vegyél divatos ruhákat pl. Melegítő egy hozzá illő póló és egy márkás sapka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!