Levikekecr121 kérdése:
Üdv! A Zarába melyik réteg jár? Összegyűjtöttem 30. 000 forintot és ahogy a bolt oldalán néztem 2 pólót,2 nadrágot és 2 pulóvert tudok venni. Megéri szerintetek? Nem néznek majd furán rám hogy egyszerű vidéki srác bemegy?
Figyelt kérdés
2015. aug. 29. 15:45
1/16 anonim válasza:
Leszarják hogy ki megy oda. De tényleg egyszerű lehetsz mint a satu, ha ilyeneken morfondírozol.
2/16 Sunshinedoll válasza:
Dehogy néznek.
A ZARÁ-ban sok jó cucc van, viszont egyes termékeik nem kifejezetten érik meg az árukat, szerintem érdemesebb leárazásokkor vásárolni ott.
3/16 anonim válasza:
Senkit nem érdekel, hogy ki megy be,nem fognak kinézni. Viszont azt nem tudom,hogy hogy veszel ennyi pénzből ennyi mindent :o
4/16 anonim válasza:
Ne hülyéskedj már.... A Zara egy sima plázamárka, senki sem fog kinézni! Azt sem veszik észre, hogy bemész!
De azt én sem tudom, hogy hogy akarsz ennyi pénzből ennyi cuccot venni.
5/16 anonim válasza:
Nagy eséllyel nem lesznek azok a cuccok amiket te a neten kinéztél. Elég nehéz elhinni, hogy te 30 000-ből ezt a sok mindent megtudnád venni a Zarában, nekem minden nadrágom onnan van és a legolcsóbb is 14 000 volt.
6/16 A kérdező kommentje:
DE ti felnőttek vagytok..
én a gyerek cuccokat néztem
2015. aug. 29. 21:27
7/16 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? :) Azt vedd meg amiben jólérzed magad, és tudod hogy nem bánod meg később (ez a legfontosabb) !!!
8/16 A kérdező kommentje:
14/F
2015. aug. 29. 22:05
9/16 anonim válasza:
30ezer forintból a Zarában kétlem, hogy te a felsoroltakat meg tudod venni.
10/16 A kérdező kommentje:
GYEREK részlet!
2015. aug. 30. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!