Nagy combú fiatal srác viselhet skinny farmert?
Figyelt kérdés
Szeretek szűkebb fazonú nadrágokat és pólókat hordani, bár kicsit pocakos vagyok és elég teltek, erősek a combjaim. Ugye még így is hordhatok skinny farmert? Nemcsak a pálcikalábú srácok privilégiuma a skinny jeans.2015. szept. 5. 12:25
1/13 anonim válasza:
Nem bántásból, mert rajtam is van túl súly rendesen, de szerintem meg tudod ítélni. Ha úgy néz ki, mint a teliszart búvárruha, akkor gáz.
2/13 anonim válasza:
Inkább ne, mert töltöttgalambnak néznél ki.
4/13 anonim válasza:
NEM.
Fogadd el magad vagy tegyél ellene, de nem minden ruha áll jól mindenkinek. A skinny a piszkafáké,ha olyat akarsz hordani, akkor legyél az.
5/13 anonim válasza:
Szerintem semmilyen fiú ne hordjon skinny farmert...
6/13 anonim válasza:
Én láttam már ilyen pasikon feszülős nacit, kicsit furcsa, de ez most divat, de ha neked bejön, akkor az fontosabb.
7/13 anonim válasza:
Hordani azt hordhatsz amit akarsz, csak aztán ne sértődj meg, hogy a srácok és a csajok kinevetnek. Akinek egyáltalán van valami pocakja, azon hülyén néz ki a szűk farmer. Ez tény.
8/13 anonim válasza:
Most nehogy már azt higgyék ezek a pálcikalábúak, hogy az szexi. Egyszerűen nem az, megmosolyogtató. Egy nagyfiún állnak csak igazán jól ezek a nadrágok, akinek már van valalmi combja, vádlija, fenékformája.
"kicsit telt"?
Kérdező, ez attól függ, mennyi az annyi. Egyszerűen fogok fogalmazni: Egy 80 kilós srácon még abszolút jól áll, de egy 100 kilós hapsi alakzatának mutogatására már nem sokan lennének az utcán kívácsiak...
9/13 A kérdező kommentje:
Hát én pont a kettő között vagyok, általában 88 és 90 kg között mozgok. A kicsit telt comb nem azt jelenti az esetemben, hogy valami löttyedt hájtömeg van a combom helyén, hanem azt, hogy feszes húsú, jó kis tömött combjaim vannak. Nagyon köszönöm amúgy a válaszodat, nagyon jólesett.
2015. szept. 8. 00:08
10/13 anonim válasza:
Na, szerintem a legcikibb, amikor egy pocakos fiatalnak kibuggyan a pólón keresztül a pocakja és még a combjai is egy nadrágban sajtolódnak. Egy ilyen srácot láttam a Groupama Aréna előtt a magyar-román meccs előtt, hát majd elhánytam magam, pedig én is skinny cuccokat hordok farmer, ing, póló stb. De nekem jól állnak, mert nem vagyok elhízva és nem annyira tapad, mint egy tele szart búvárruha. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!