Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagy combú fiatal srác viselhe...

Nagy combú fiatal srác viselhet skinny farmert?

Figyelt kérdés
Szeretek szűkebb fazonú nadrágokat és pólókat hordani, bár kicsit pocakos vagyok és elég teltek, erősek a combjaim. Ugye még így is hordhatok skinny farmert? Nemcsak a pálcikalábú srácok privilégiuma a skinny jeans.

2015. szept. 5. 12:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora hülyeség! A skinny a piszkafáké? Szerintem nem gondoltátok át, mert azokon pont ugyanolyan bénán áll a szűk farmer, mint a dagikon.

A skinny a formás, izmos, szép lábúaké. Illetve nem csak az övék, nyilván, de mindenki jobban jár, ha ők veszik fel...

Ha szűk farmert akarsz hordani, tegyél azért, hogy ehhez hasonló lábaid legyenek, akkor fog jól mutatni.

[link]

2015. okt. 2. 22:33
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha kényelmes, hordjál nyugodtan szerintem.
2016. ápr. 13. 15:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Sportos, formásabb lábakon is jól áll, én láttam már, a pocak inkább ami miatt lehet az összhatás fura, így látatlanba nem tudjuk.
2016. ápr. 13. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!