Ha motoros (és persze motorozik is)a bőrgatya akk OK, de amúgy meg sztem nem néz ki jól..meg már kiment a divatból, persze ha nem követed a divatot sztem akkor is vannak olyan ruhaneműk amiket már gáz felvenni.
19/L
2010. febr. 24. 12:05
2/11 anonim válasza:
Ja, ha motoros akkor OK, ha nem akkor meg Mr. Furkó jut eszembe. Pfuj!
2010. febr. 24. 13:33
3/11 anonim válasza:
Szeretem a bőr cuccokat így szerintem rendben van. Van akinek jól is áll.
2010. febr. 24. 16:35
4/11 anonim válasza:
nem tudom mit értessz a fiatal alatt. 17-18 éves kortól szerintem már okés (nagyjából ekkorra lesz olyan férfiformája a srácoknak).
Ha rocker, goth, metálos vagy hasonló vagy, akkor is bátran hordhatod. Nemcsak a motorosat, hanem egy teljesen sima farmernadrág szabást is. Viszont bőrgatya mellé azzal azonos színű bakancs KELL. Bármi mással tényleg irgalmatlan béna.
A bőrgatya igenis nagyon vagány. Persze az se hátrány ha motorozol mellé :D
21/L
2010. febr. 24. 16:37
5/11 anonim válasza:
Ha nem motoros,akkor azt,hogy b*zi!
17/l
2010. febr. 24. 18:43
6/11 anonim válasza:
szexííí!! bár nem hinném, hogy aki bőrgatyót hord, azt nagyon érdekelné a divatemberek véleménye, vagy tévednék?
2010. febr. 24. 21:30
7/11 anonim válasza:
sajnos nem bírnám a szemem levenni a seggéről,egyre gyosabban verne a szívem... :D
most komolyan,miféle kérdés?általában mindenkinek jól áll a bőrgatya,főleg bakanccsal,meg bőrkabáttal! :P nyami!!
és ha fiatal,akkor méginkább nyami! :D nem vagyok pedo! :D
és tök 8 hogy mocizik vagy sem,attól nem fog rajta jobban,vagy rosszabbul állni,NEM?
24/L
2010. febr. 25. 13:07
8/11 A kérdező kommentje:
Hali! A fiatal alatt 22 éves kort értettem. Amúgy nem vagyok motoros, és a szupertrendi (pl. rózsaszín pólós)divatemberek sincsenek rám kimondottan nagy hatással. Bár szerintem elég divatosan öltözködöm. Úgy olvastam több netes oldalon, hogy a bőr újra egyre nagyobb divat. A nadrágomra rossz szót eddig egy embertől kaptam, a többieknek bejött.
2010. febr. 25. 19:48
9/11 anonim válasza:
akkor meg miféle kérdés ez?Ez olyan,mintha azt kérdeznéd,divat e a farmer...ez nem fog kimenni soha a divatból!csak lehetőleg ne vegyél fel rózsaszínt hozzá..a bordó pl jó,ha sötét,de ha sötétszürke,az is j..még a fehér ing is..bár az a legjobb,ha feketét veszel fel hozzá,mindegy,hogy pulcsi vagy póló vagy ing..
2010. febr. 26. 11:11
10/11 anonim válasza:
Van akinek jól áll van akinek nem! Ha tetszik vedd fel! Ne legyél konverz ne legyél átlag! Legyen már egy stílusod ember!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!