Szoknya pamutharisnya bokacipő kombináció fura?
feketéhez szürkét meg barnát...
na ebben érezném magam kb levegőnek. ezek azok a színek, amelyekből épp elég, ha 1 van az emberen. de még néha sok is. a fekete kivétel lehet, az mindenhez megy, de ezekkel sosem keverném.
olyan semmilyen... szürke kisegér...
van az, amit bokacsizmának hívnak.
ez az első linked.
a másodikat úgy hívják, bakancs. senki nem nevezi bokacsizmának.
utolsó előtti: én is ezt írtam: nadrággal teljesen oké! úgy én is hordom. de szoknyával...
nem véletlen, hogy nem igazán látni az utcán. egyszerűen nem szép. olyan, mint mikor valaki öltönyhöz sportcipőt húz. az a kategória, amit láttunk már az életben, de ha lehet, többször inkább nem akarjuk látni.
ha meg mégis valaki ezt a bokacsizmát választja szoknyához, meg lehet figyelni, hogy nem a jól öltözött, csinos üzletasszonyok, vagy divatos fiatal lányok teszik, hanem a "minden mindegy" kategória.
azért legyen egy szint...
szia!
Én inkább szoknyáhozz meg pamutharisnyározz,topánkát huznék fel.remélem segitetem:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!