Legging-rövidnadrág kombináció. Vélemény?
Figyelt kérdés
2015. júl. 28. 22:57
2/11 anonim válasza:
4/11 anonim válasza:
Nekem lányként ez a kombináció mindig is furcsán hatott-oké, a leggings ne nadrág, de szerintem így totál felesleges hordani. Most vagy leggingset veszek fel egy hosszabb felsővel, vagy rövidnadrágot, egy rövidebb felsővel. Nekem így úgy hat, mintha dupla nadrág lenne az illetőn.
5/11 anonim válasza:
#2 vagyok, bocsi nem írtál nemet így fiúra gondoltam:) egyébként teljesen egyetértek a #4-essel.
6/11 anonim válasza:
Nálunk a suliban sokan hordták így, mert nálunk tilos ilyen rövid nadrágba menni, de így nem köthetnek bele.
8/11 A kérdező kommentje:
és fekete nylon harisnyával?
2015. júl. 29. 13:53
9/11 anonim válasza:
Nekem nem jön be sima harisnyával,olyan fura.Viszont egy fekete nejlon harisnyával már okés a dolog!:)
17L
10/11 anonim válasza:
Nekem mindig bejött!:) Hüvösebb időben tökéletes:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!