Egészséges lehet az, és mi a véleményed arról ha valaki kabáton kívül egy-egy réteg de kellően meleg és naponta váltott ruhában jár?
Egészséges lehet az, és mi a véleményed arról ha ilyen időben, valaki összesen utcára felül egy-egy szál feszes őszi vékony anyagú de meleg topban, egy-egy feszes de vékony (bár szintén meleg) nadrággal, bokacsizmákat váltva, és utcán ha már hideg van sapkában, addig csak sállal, egy hosszabb átmenti kabátban, és már hidegebb lesz egy meleg most divatos félhosszú kabátban jár?
A kabáton kívül minden hol egy rétegben? Éppen a réteges öltözködést mondják minden hol? De ő se télen, se nyáron nem hord melltarot, bugyit is csak rövid ruha alá, zoknit harisnyát utcára meg soha.
Topokat, nadrágokat minden nap váltja, és utána mossa, csizmájából is több fajta és színű van, azokat is váltogatja.
Jesszus. Ennyi fas.zságot egy kupacban szerintem még nem is olvastam.
Jahh és azok a zokniszöszt zabáló baktériumok. :D :D :)D eszem megáll.
Véres agar helyett lassan jön a zokniszösz táptalaj. Ezen..... Minden nőni fog :D :D
Zokniszösz is mint a zokni felszívja az emberi izzadságot, és hozzátapad az emberi lehullott hámsejt, és annak finom pora, és a por és kosz minden más formája. - és az még nem is tesz vele semmit - mint a bőr - , csak részlegesen szellőző, nedves tápanyagban gazdag felület biztosít a mikroorganizmusok számára
Jó ez a mi európai fülnek szokatlan.
Mint az hogy a japánok csak az Európai ipart majmolva álltak át a zárt nem teljesen szellőző lábbelikre. És ott a egészségesen a kád előtt lemosdanak, nem viszik a koszt abba a fürdővízbe, sem a még európaiaknak jobb, fürdést megelőző zuhanyozással abba a közegébe, ahol később meleg vízben áznak.
Minden választ köszönök, mivel véleményt is kérdeztem és egészségügyi megítélést, így mind hasznos volt.
Mások véleményére is kíváncsi vagyok, mondjuk nem az Irányít, de figyelembe veszem természetesen egészséges szinten.
Nem csak kérdezek utána is olvasok, a kérdés feltétel után főleg a válaszok irányába.
Nem gondoltam volna, hogy pont a zoknin akadnak fent a legtöbben.
Az én fülembek nem szokatlan. Szerintem több mikrobiológiát tanultam, mint te.
Egyébként, egy zoknit könnyebb beledobni a mosógépbe, mint valahogy kipucolni egy cipőt.
Előző nálam biztos többet, de én meg a legtöbb magyarnál és európainál. De utóbbit nagyon könnyű lenen elérni, azért annál többet tanultam mintsem hogy azt a minimálisnál kevesebb szintet elérjem.
Egyszerűbb? Inkább olcsóbb Scholl-nak vannak direkt ilyen felhasználásra gyártott termékei. És nem csak balerina cipőhöz vagy mokaszinhez használható.
Előtisztítás, befújás és átőrlés spéci anyaggal. Kívül belül másik termékkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!