Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek 26évesen ciki...

Szerintetek 26évesen ciki leggings nadrágot felvennem?

Figyelt kérdés
Édesapám tegnap tisztességesen kifejtette a véleményét az öltözködésemmel kapcsolatban. Oviban dolgozom, takarítok, s ehhez a munkakörhöz rengeteg kapálás, gyomlálás, homoklapátolás stb tartozik hozzám. Ezért választottam ezen fajta nadrágokat, mert a nyári 35 fokban szellős volt a kinti munkában. Az óvodában mikor oda kerültem kérdeztem hogy milyen öltözékben szabad jönnöm,s akkor kétszer is mondták hogy bármilyenben mert én nem vagyok a gyerekek mellett, a dajkáknak és óvónőknek kell zárt ruházat. Mielőtt valaki a munkaruhát mondaná, vidéki oviban vagyok, és a dajkák is otthoni ruhában vannak, az óvónőknek van egy fehér köntös pluszban. Apukámra vissza térve, kissé rosszul esett amiket mondott. Lehet igaza van, de eléggé nehéz eltalálni a megfelelő öltözéket. Se melegem ne legyen, takarjon, nézzen is ki valahogy. Tényleg ilyen merész lenne ez a nadrág?
2015. szept. 30. 08:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
97%
Nem ciki, sőt takarításhoz kényelmesebb, mint egy szűkszárú farmer.
2015. szept. 30. 10:11
 12/18 anonim ***** válasza:
58%

Rámenős pasizáshoz nyugodtan lehet hordani, bárki bármit mond, királyul szexi kis ruhadarab. Én munkahelyen is szívesen látnám, de holtbiztos azt gondolnám az adott csajról, hogy nem dolgozni, hanem csak a seggét megmutatni jár ide.

Szóval kapáláshoz, ilyesmi munkához nyáron jobban jársz egy szimpla rövidnadrággal, most meg, az időjárást tekintve, szerintem úgy jövő májusig úgysem aktuális már a kérdés.

2015. szept. 30. 10:32
 13/18 anonim ***** válasza:
60%

6.vagyok,lemaradt a valaszom elso fele. ilyesmire csereld a leggingset, mint amit linkeltem. ebben nem szol meg senki, nem kihívó óvodában sem.

a leggingsben gyakran atlatszik a bugyi is és úgy mindent lehet benne látni. otthonra jó, de én utcara csak ugy venném fel, hogy takarja a felsőm

2015. szept. 30. 10:39
 14/18 anonim ***** válasza:
39%
Elképesztő hogy ezen rugózik az apád vagy a válaszolók, hogy nem nadrág. Épp az a lényege, hogy kényelmes és mutatós, tehát magában is lehet hordani, az más kérdés, hogy egy munkahelyen hosszú felsővel hordod, vagy kávézós csaj vagy és rövid felsővel, popsi mutatósan hordod.
2015. szept. 30. 11:21
 15/18 anonim ***** válasza:
48%
csak akkor gáz ha nincs segged
2015. szept. 30. 15:00
 16/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem attól lesz vmi mutatós, ha sokat mutat. :D Attól csak közönséges.
2015. szept. 30. 15:33
 17/18 anonim ***** válasza:
84%

Azért nem mindegy, hogy van hordva az a leggings. Ha feneket takaró felsővel van, akkor sztem nem gáz. Ha rendes pólóval, akkor az, mivel a leggingsek többsége egy picit vastagabb harisnya, átlátszik, fénylik, kiadja a bugyi vonalát, az összes narancsbőrt, a seggvájatot, mindent. Persze megértem, hogy a kinti melóhoz kényelmes...

Én ezt tenném, ha sima, nem hosszított felsőkkal akarnád felvenni:

-kérdés: megláthat vki téged kívülről, amikor dolgozol? ha igen, akkor letennék róla, helyette egy szellősebb szabású, vékonyabb anyagú melegítőnadrág (aminek bővebb a szára, az még csinál is légmozgást nyáron, lehet, jobban hűsít, mint a leggings) vagy ezek a lazább, de szűk szárú nadrágok is jók...

ha meg nem láthatnak meg, akkor normális nadrágban bemész az oviba, wc-ben átöltözöl, és leggingsben csinálod tovább.

2015. okt. 1. 13:09
 18/18 anonim ***** válasza:
81%
Hogy döntöttél végül, a válaszokból nem a támogatás látszik, de vannak olyan leggingsek amik szolidak és simán fel lehet venni oda.
2015. okt. 1. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!