Szerintetek 26évesen ciki leggings nadrágot felvennem?
Rámenős pasizáshoz nyugodtan lehet hordani, bárki bármit mond, királyul szexi kis ruhadarab. Én munkahelyen is szívesen látnám, de holtbiztos azt gondolnám az adott csajról, hogy nem dolgozni, hanem csak a seggét megmutatni jár ide.
Szóval kapáláshoz, ilyesmi munkához nyáron jobban jársz egy szimpla rövidnadrággal, most meg, az időjárást tekintve, szerintem úgy jövő májusig úgysem aktuális már a kérdés.
6.vagyok,lemaradt a valaszom elso fele. ilyesmire csereld a leggingset, mint amit linkeltem. ebben nem szol meg senki, nem kihívó óvodában sem.
a leggingsben gyakran atlatszik a bugyi is és úgy mindent lehet benne látni. otthonra jó, de én utcara csak ugy venném fel, hogy takarja a felsőm
Azért nem mindegy, hogy van hordva az a leggings. Ha feneket takaró felsővel van, akkor sztem nem gáz. Ha rendes pólóval, akkor az, mivel a leggingsek többsége egy picit vastagabb harisnya, átlátszik, fénylik, kiadja a bugyi vonalát, az összes narancsbőrt, a seggvájatot, mindent. Persze megértem, hogy a kinti melóhoz kényelmes...
Én ezt tenném, ha sima, nem hosszított felsőkkal akarnád felvenni:
-kérdés: megláthat vki téged kívülről, amikor dolgozol? ha igen, akkor letennék róla, helyette egy szellősebb szabású, vékonyabb anyagú melegítőnadrág (aminek bővebb a szára, az még csinál is légmozgást nyáron, lehet, jobban hűsít, mint a leggings) vagy ezek a lazább, de szűk szárú nadrágok is jók...
ha meg nem láthatnak meg, akkor normális nadrágban bemész az oviba, wc-ben átöltözöl, és leggingsben csinálod tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!