Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek 26évesen ciki...

Szerintetek 26évesen ciki leggings nadrágot felvennem?

Figyelt kérdés
Édesapám tegnap tisztességesen kifejtette a véleményét az öltözködésemmel kapcsolatban. Oviban dolgozom, takarítok, s ehhez a munkakörhöz rengeteg kapálás, gyomlálás, homoklapátolás stb tartozik hozzám. Ezért választottam ezen fajta nadrágokat, mert a nyári 35 fokban szellős volt a kinti munkában. Az óvodában mikor oda kerültem kérdeztem hogy milyen öltözékben szabad jönnöm,s akkor kétszer is mondták hogy bármilyenben mert én nem vagyok a gyerekek mellett, a dajkáknak és óvónőknek kell zárt ruházat. Mielőtt valaki a munkaruhát mondaná, vidéki oviban vagyok, és a dajkák is otthoni ruhában vannak, az óvónőknek van egy fehér köntös pluszban. Apukámra vissza térve, kissé rosszul esett amiket mondott. Lehet igaza van, de eléggé nehéz eltalálni a megfelelő öltözéket. Se melegem ne legyen, takarjon, nézzen is ki valahogy. Tényleg ilyen merész lenne ez a nadrág?
2015. szept. 30. 08:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Leggings nem nadrág!!! 26 évesen miért ne lehetne, fiatal Vagy. Az a baj, ha nem veszel főlé valami tunikát vagy hosszított inget, ami minimum a popsid aljáig leér. A sima póló azért nem jó ami pont leér addig.
2015. szept. 30. 08:12
 2/18 anonim ***** válasza:
98%
Nem ciki de ne viseld csak ugy, vegyel fel hozza hosszabb felsot vagy szoknyat, ahogy az elso irta!!!!
2015. szept. 30. 08:15
 3/18 anonim válasza:
97%
Nem, nem gáz, ha megfelelően hordod! Én is hordtam a nyáron, miért ne?
2015. szept. 30. 08:25
 4/18 Polly10 válasza:
36%
Nem gáz csak elég formás fenék kell hozzá, és ha nem hosszú a felsőd akkor egy azonos színű bugyi! :)
2015. szept. 30. 09:09
 5/18 anonim ***** válasza:
97%

Attól függ, hogy mit értesz ilyen nadrág alatt.

Sokan olyan harisnyaszerűt hordanak, ami eleve átlátszik, az nagyon gáz. Max. egy nagyon hosszú felsővel jó.

Ami nadrágszerű, csak bebújós, nincs gombja, cipzárja, az jó, nem ciki.

Nem a kortól függ, hogy ciki-e, hanem, hogy hogyan hordják. 16 éves is lehet benne gáz és 40 éves is hordhatja normálisan.

2015. szept. 30. 09:09
 6/18 anonim ***** válasza:
47%

[link]

ilyesmire gondolok.ez tuti nem látszik át, nem is mutatja a hátsó fertály formáit.szóval szerintem óvodába az ilyen tökéletes.

2015. szept. 30. 09:15
 7/18 anonim ***** válasza:
51%
Leggings nem nadrág!! Ahogy többen is írták. Akkor van gáz ha nem veszel rá valamit, ugyanis akkor olyan mintha sima harisnyában lennél.
2015. szept. 30. 09:25
 8/18 anonim ***** válasza:
26%
Nyugodtan felveheted,nem muszaj takarja a felső a fenekedet hozza,szerintem ugy szexi:))
2015. szept. 30. 09:49
 9/18 anonim ***** válasza:
97%

6-os, ez hol leggings? Sehol.

Csak ismételni tudom a többieket, a korodhoz nem "ciki" (az már inkább, hogy bármit is cikinek tartasz ennyi idősen), hanem az, ha nem megfelelően hordod.

[link]

2015. szept. 30. 09:49
 10/18 anonim ***** válasza:
82%

[link]

Nyugodtan hordhatod, de nem harisnya és nem nadrág.

2015. szept. 30. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!