Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Télen ciki a leggings?

Télen ciki a leggings?

Figyelt kérdés
mindenhol azt írják a divattal foglalkozó oldalak,hogy ciki a leggings télen. tényleg így van? -az a baj h nagyon széles a csípőm,ezért nem nagyon hordok rendes nadrágot. (vannak bundás leggingsjeim,szóval megfázni nem fogok. )

2013. nov. 22. 19:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
dehogy ciki!ne foglalkozz ezekkel a divattal foglalkozóoldalakkal!hordd azt ami tetszik és jól érzed magadat benne!:)
2013. nov. 22. 19:30
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

Ha nem az a fényes vagy átlátszó az nem ciki,nekem is van jó vastag téli leggingsem. De amúgy vastag harisnya is jó ilyenkor,ha már igazi tél van 2-őt szoktam amúgy felhúzni most leggingsről beszélek,egy simát alulra és vastagot felé.

Vannak nagyon király norvég mintásak is,az is nagyon divatos télre.

2013. nov. 22. 19:34
 3/10 anonim ***** válasza:
71%

"nagyon széles a csípőm,ezért nem nagyon hordok rendes nadrágot"

a leggingsben legalább a sgged is jó nagynak néz ki

2013. nov. 22. 19:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem, ne figyelj ilyen divatblogokra, meg tudod ítélni, mi gáz, mi nem. Én adok a barátaim véleményére, mert meg szokták mondani, ha valami nagyon nem előnyös.

Én is simán hordok télen leggingset, ruhát harisnyával, térdig ér a kabátom, szóval nem nagy különbség. Nem veszek fel hozzá feszülős felsőt, mert van egy kis feleslegem és kész.

2013. nov. 22. 20:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokan hordják, nem csak lányok, hanem fiúk is.
2013. nov. 22. 20:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Már mért lenne?O.o dehogy ciki, sőt sztem hosszú csizmával, lábszármelegítővel, valami ruhával/hosszú kötött felsővel akármivel nagyon jól mutat!
2013. nov. 22. 20:29
 7/10 ívy1 ***** válasza:
100%
Dehogy ciki! De arra vigyázz hogy meg ne fázz,tehát ha vékonyabbat veszel fel,vegyél mindenképpen harisnyát alá.
2013. nov. 24. 13:04
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem láttam még fiúkon leggins-t.
2013. nov. 25. 18:08
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne ciki?? Semmiképpen nem az. Alá kell venni egy normális harisnyanadrágot, mert akkor ciki max, ha vendégségben leveted a csizmádat, és fehér torna zokni van rajtad.
2013. nov. 25. 21:14
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Tévedés ne essen! A leggingset inkább hosszabbított pólók, szoknyák alá húzzák, ha így is hordod abszolút nem ciki!!!
2013. dec. 10. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!