Bőrhatású leggings ciki az utcán?
Figyelt kérdés
Bőrhatású leggings-et csak buliba vegyem föl vagy az utcán is elmegy? Természetesen egy hosszabb ruhát veszek fel hozzá.2011. júl. 3. 01:41
1/13 anonim válasza:
szerintem elmegy, de akkor már ne dekoráld túl az összeállítást.
2/13 anonim válasza:
Nem ciki csak nekem nem tetszik, nem lehet valami jó nyáron.
5/13 anonim válasza:
Szerintem viszont egy hosszabb ruhával baromi jól tud kinézni! Először szkeptikus voltam, de aztán megláttam egy ismerősömön, és eszméletlen stílusos volt.
6/13 anonim válasza:
sztem egy csini hosszú pólóval vagy pántos felsővel rohadt jó:D
7/13 anonim válasza:
nem ciki, csak már nem divat, de ha hordod akkor mindenképp olyan felsővel ami takarja a feneked, mert amúgy nagyon közönséges.
8/13 anonim válasza:
A leggings tényleg eleve ciki, a bőrhatású meg még r*bancos is.
9/13 anonim válasza:
buliban elmegy, utcára gáz szerintem
10/13 ívy1 válasza:
simán mehet utcára is,én is hordom,még nem kaptam negatív visszajelzést,pedig még az alakom se tökéletes,de ha kaptam volna sem érdekelne,mindenki azt hord,amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!