Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leggings, cica nadrág, sztreccs-ciki? Gáz? Illetlen?
Gyakran felmerülő kérdés és a kommentek zöme elítéli ezeket a nadrágokat, vagy maximum hosszú pulóverrel ajánlják.
Szerintem pedig pont ellenkezőleg, végre lehetőség nyílik, hogy a "hullámzó keblek" után a ringó popsik is szem elé kerüljenek, már amelyikünké olyan, hogy érdemes rá.
Nem arról van szó, hogy illetlen... hanem egyszerűen ezt a ruhadarabot nem erre találták ki.
Ez részben alsónemű, ahogy a nylonharisnya, vagy akár a harisnyanadrág. Függetlenül attól, hogy milyen színű, mennyire átlátszó...
Ez kb olyan, mintha a strandon csipkés fehérneműben jelennél meg... ugyanúgy takar, de mégis más.
Akkor gáz vagy ciki amikor egy alkaltilag nemigazán egyéb hordja.
Én személyszerint imádom, mert rettentő kényelmes és szinte bármihez fel lehet venni egy fekete cicanacit. Nem csak hosszú felsővel hordom...nincs ebben semmi illetlen...persze nem a leggagyibb fajtát kell választani ami szinte átlátszik!
Igaza van annak a kommentelőnek, aki írta, hogy nem erre találták ki. Fel lehet éppenséggel venni, de ez nem nadrágként funkcionál. Vannak már egészen vastag, szinte nadrág vastagságú leggingsek is, azt már lehet rövid felsővel is hordani.
Egyébként a formás feneket nem csupán leggingsben lehet kiemelni: vannak már szűk fazonú nadrágok is, vagy ha mindenképp leggings, akkor vegyél fel hozzá egy hosszított, testhez álló fazonú felsőt, vagy miniszoknyát.
Mindkettő erősen kiemeli a fenék domborulatait, rajtam minkét variáció sikert aratott a férfiaknál ;)
Mi mindig kinevetjük akik ilyet hordanak :D Főleg amikor én elindulok leggingsben és szoknyában és gondolom magamban, a fenébe minek vettem fel szoknyát, úristen nem vagyok divatos :D
A lényeg: nekem az véleményem, hogy szoknya, nadrág alá való, nem helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!