Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Veletek is volt már ilyen?
Nem tudom miért, de barátnőmet mindenki, aki megismeri így hívja: cica, cicám, édes, kicsim, szívem, aranyom stb... volt, hogy a könyvtárban voltunk (ahol talán 2-3x voltunk), és a könyvtáros (nő) azt mondta neki, hogy szívem... Ez mitől van? :/ Néha nekem is jól esne, ha így hívnának.. És pedig nem is az a tipikus kis mindent mutatok csaj :// Úgyhogy végleg nem értem, hogy miért van ez.
16/l
Engem a volt munkahelyemen cicáztak le de folyamatosan. Meg voltam kicsim, drágám, édesem, babám...
A legaggasztóbb az volt, amikor a nálam két évvel idősebb "főnököm" mondta ezeket a dolgokat...Komolyan az agyamra mentek vele...Amikor a nagy áruház kellős közepén utánam üvöltött hogy cicám!!!! akkor mindenki azt hitte, hogy én vagyok a kisfőnök k*ró partnere...-.-"
19/L
pedig nem vagyok valami cicababa...sőt az átlag legalja vagyok, az egyetlen ami szép rajtam az a szemem :DDDDD
Szóval fogalmam sincs miért volt ez, de bazi irritáló volt
(előző vagyok)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!