Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez? Veletek is volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Veletek is volt már ilyen?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért, de barátnőmet mindenki, aki megismeri így hívja: cica, cicám, édes, kicsim, szívem, aranyom stb... volt, hogy a könyvtárban voltunk (ahol talán 2-3x voltunk), és a könyvtáros (nő) azt mondta neki, hogy szívem... Ez mitől van? :/ Néha nekem is jól esne, ha így hívnának.. És pedig nem is az a tipikus kis mindent mutatok csaj :// Úgyhogy végleg nem értem, hogy miért van ez.

16/l

2012. szept. 7. 15:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Irigy vagy, mi?
2012. szept. 7. 15:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Csak egy picit :/ de kíváncsi vagyok az okára, hogy ez miért van? persze ti nem ismeritek, de úgy nagy általánosságban miért van ez?
2012. szept. 7. 15:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Engem a volt munkahelyemen cicáztak le de folyamatosan. Meg voltam kicsim, drágám, édesem, babám...

A legaggasztóbb az volt, amikor a nálam két évvel idősebb "főnököm" mondta ezeket a dolgokat...Komolyan az agyamra mentek vele...Amikor a nagy áruház kellős közepén utánam üvöltött hogy cicám!!!! akkor mindenki azt hitte, hogy én vagyok a kisfőnök k*ró partnere...-.-"

19/L

2012. szept. 7. 15:14
 4/9 anonim ***** válasza:

pedig nem vagyok valami cicababa...sőt az átlag legalja vagyok, az egyetlen ami szép rajtam az a szemem :DDDDD

Szóval fogalmam sincs miért volt ez, de bazi irritáló volt

(előző vagyok)

2012. szept. 7. 15:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne akard, hogy téged is így szólítsanak. Ez inkább lekicsinylő szokás. Kislányoknál elmegy.
2012. szept. 7. 15:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha nem a pasid mondja neked, akkor sztem lekezelő, úgyhogy ne vágyj rá!
2012. szept. 7. 15:26
 7/9 anonim ***** válasza:
azért merik neki ezt mondani mert ő közvetlenebb velük mint a többi lány. és hát ezért jobban merik mondani (ettől keménynek érzik magukat bizonyos emberek)
2012. szept. 9. 19:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Miért jobb lenne, ha a nagymamádat hívogatnák így? Az hogy nézne már ki :D
2012. szept. 9. 19:47
 9/9 anonim ***** válasza:
am a valós indok az hogy nagyok a mellei csak nem akartam összetörni a reményeidet. <:)
2012. szept. 9. 19:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!