Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A cica nadrág ribancos?...

A cica nadrág ribancos? (többi lent)

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok,a cicanadrágot szerintetek csak hosszú pólóval lehet felvenni? Vagy rövid pólóval (ami nem takarja a fenekem) ribancos? Lányok és fiúk válaszát is várom :) És légyszí magyarázatot is köszönöm :)
2012. jún. 21. 10:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
45%

én szoktam hordani, barátnőim is, akár hosszú, akár rövid pólóval. Bár én olyat szoktam, amire rá van varrva a szoknya, vagy pedig ami úgy néz ki, mint egy rendes nadrág, de még sem az:)(ebből kivéve a farmer mintájút, az szerintem cigányos:D)

15/L

2012. jún. 21. 10:56
 2/20 anonim ***** válasza:
82%

rövid pólóval szerintem eléggé ízléstelen főleg ha vékony leggingsről beszélünk,mivel ez kb olyan mintha harisnyába flangálnál,annyi hogy más anyag. Tunikával viseld inkább.

Van a környékünkön egy csaj,kb 16 éves molett de azért felveszi a leopárdmintás cicanacit rövid pólóval.Nagyon undorító..

2012. jún. 21. 10:58
 3/20 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem a cica nadrág olyasmi mint egy harisnya. Csakis hosszított felsővel tudom elképzelni! Ha rövid pólót veszel fel hozzá olyan, mintha csak félig öltöztél volna fel.

Múlt nyáron láttam egy lányon totál átlátszó cica nadrágot(legalábbis a fenekénél átlátszó volt) és rövid póló volt rajta, meg sárga tanga... -.-" Fúúú valami undorító volt. Azóta is azzal rém álmodok. :D

2012. jún. 21. 11:00
 4/20 ívy1 ***** válasza:
30%
Nem csak vékony átlátszó cicanacik vannak,hanem vastagabbak is,és nem értem az miért harisnya. Vékony átlátszót én sem ajánlok rövid pólóval,de vastagabbat lehet,persze azért nem árt egy jó alak, hozzá formás popsi.
2012. jún. 21. 11:08
 5/20 A kérdező kommentje:
hát köszii a válaszokat :) természetesen átlátszó cica nadrágot rövid pólóval eszembe sincs hordani :) nekem csak vastag fekete cica nadrágom van..az nem gáz rövid pólóval?
2012. jún. 21. 11:17
 6/20 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem nem szép rövid pólóval.
2012. jún. 21. 11:30
 7/20 anonim ***** válasza:
17%
szerintem nem:)
2012. jún. 21. 11:30
 8/20 anonim ***** válasza:
51%

szerintem a cicanaci tunikával a legszebb.

kvittagirl, én is láttam olyan csajt, aki 120 kilóra magára húzza a feszes cicanadrágot, meg rövid pólókat :D

2012. jún. 21. 11:47
 9/20 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem rövid és hosszú felsővel is jó.Nem értem mit "ízlésteleneznek" egyesek hogy kidomborodik a fenék...talán egy feszülős farmerban nem domborodik?? Persze nem harisnyavékonyságúra gondolok,hanem a normál vastagságúra.

Bár én a mostani 40fokba nem vennék fel cicanacit.

2012. jún. 21. 11:51
 10/20 anonim ***** válasza:
72%
Rövid pólóval igen... Ez az általános megítélése a fiúknak a dologról, de minden normálisabb divatblogban is elítélik, ha valaki rövid pólóval hordja, hátul pont úgy simul rád, mintha nem lenne rajtad semmi. A leggigns NEM nadrág, csak ezt felejtik el sokan.
2012. jún. 21. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!