A cica nadrág ribancos? (többi lent)
én szoktam hordani, barátnőim is, akár hosszú, akár rövid pólóval. Bár én olyat szoktam, amire rá van varrva a szoknya, vagy pedig ami úgy néz ki, mint egy rendes nadrág, de még sem az:)(ebből kivéve a farmer mintájút, az szerintem cigányos:D)
15/L
rövid pólóval szerintem eléggé ízléstelen főleg ha vékony leggingsről beszélünk,mivel ez kb olyan mintha harisnyába flangálnál,annyi hogy más anyag. Tunikával viseld inkább.
Van a környékünkön egy csaj,kb 16 éves molett de azért felveszi a leopárdmintás cicanacit rövid pólóval.Nagyon undorító..
Szerintem a cica nadrág olyasmi mint egy harisnya. Csakis hosszított felsővel tudom elképzelni! Ha rövid pólót veszel fel hozzá olyan, mintha csak félig öltöztél volna fel.
Múlt nyáron láttam egy lányon totál átlátszó cica nadrágot(legalábbis a fenekénél átlátszó volt) és rövid póló volt rajta, meg sárga tanga... -.-" Fúúú valami undorító volt. Azóta is azzal rém álmodok. :D
szerintem a cicanaci tunikával a legszebb.
kvittagirl, én is láttam olyan csajt, aki 120 kilóra magára húzza a feszes cicanadrágot, meg rövid pólókat :D
Szerintem rövid és hosszú felsővel is jó.Nem értem mit "ízlésteleneznek" egyesek hogy kidomborodik a fenék...talán egy feszülős farmerban nem domborodik?? Persze nem harisnyavékonyságúra gondolok,hanem a normál vastagságúra.
Bár én a mostani 40fokba nem vennék fel cicanacit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!