Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A cica nadrág ribancos?...

A cica nadrág ribancos? (többi lent)

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok,a cicanadrágot szerintetek csak hosszú pólóval lehet felvenni? Vagy rövid pólóval (ami nem takarja a fenekem) ribancos? Lányok és fiúk válaszát is várom :) És légyszí magyarázatot is köszönöm :)
2012. jún. 21. 10:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
31%
Csak akkor nem ciki rövid pólóval, ha olyan alakod van, mint Kate Mossnak. Amúgy divatbűn.
2012. jún. 21. 12:28
 12/20 A kérdező kommentje:
köszii a tanácsokat :)
2012. jún. 21. 12:49
 13/20 anonim ***** válasza:
76%
Gondolj bele, egyleányzó: mész az utcán, szűk leggingsben, rövid pólóban, még a segged vájatát is látni lehet (már elnézést) és akkor szembejön az utcán egy férfi, utánadszól valami olyasmit, ogy "de megb.sználak". Ekkor te felháborodnál, ugye? Holott te provokáltad ki az öltözködéseddel. Úgy bánnak veled az emberek, amilyennek gondolnak téged, és az idegenek bizony a külsőd alapján ítélnek meg. Szóval öltözhetsz ribinek, csak akkor ne lepődj meg, ha a pasik nem vesznek komolyan.
2012. jún. 21. 12:49
 14/20 anonim ***** válasza:
50%

12:28 vagyok

Köszönöm amúgy a lepontozást ;)

2012. jún. 21. 13:30
 15/20 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem meg 40 fokba ne vegyél fel vastag cicanadrágot. Inkább valami sortot. :)
2012. jún. 21. 13:38
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Aztán nem csodálkozni lányok, ha megszólnak, megtaperolnak titeket az utcán, mikor cicanaciba járkáltok (pláne ha nem takarja feneketeket)
2012. jún. 21. 13:44
 17/20 anonim ***** válasza:
36%
hát engem még nem taperoltak meg érte, se ismerőseimet.
2012. jún. 21. 14:07
 18/20 anonim ***** válasza:
72%

Cicanacit csak hosszított pólóval,tunikával vegyél fel.;)

Ha olyannal veszed fel,ami nem takarja a hátsódat "tilos" felvenni,mert közönséges hatást kelted a csinos helyett. A leggings a harisnyától egy kicsit erősebb anyagú, és elég idétlenül nézne ki röviddel:DDD(saját vélemény)

Ismerek egy csajt aki felvesz egy farmer(!) leggingset, egy nagyon rövid pólóval:) nocomment:D

A lényeg hogy hosszított pólóval vedd fel:)

(bocs ha rosszul fogalmaztam:)

2012. jún. 21. 14:31
 19/20 anonim ***** válasza:
34%

nem

15/F

2012. jún. 21. 15:01
 20/20 anonim ***** válasza:
47%
Nekem kifejezetten tetszik ez a ruha,ha valakinek jó alakja és popsija van, rövid felsővel is tetszik,és abszolút nem tartom ribancosnak,egy olyan rövid gatya vagy miniszoknya sokkal ribancosabb amiből ki van a fél segg.
2012. jún. 22. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!