Nyelvvizsgára el lehet menni ilyen ruhában?
Figyelt kérdés
fekete lakkcipő, sötétkék farmernadrág, hosszú ujjú fehér ing nyakkendővel és egy világos farmerdzseki. nem akarok zakót venni, de nagykabátot sem. necces?2015. szept. 29. 12:58
1/9 anonim válasza:
Szerintem ezek nem igazán passzolnak egymáshoz :D
Húzzál zakót!
Egyébként, ha arra gondolsz, nem kell öltönyben menni. De az ing, nyakkendő, farmerdzseki együtt fura, pláne, hogy lakkcipőt húzol hozzá.
Lakkcipőt öltönyhöz kéne.
2/9 A kérdező kommentje:
Lakkcipő nélkül sem jó?
2015. szept. 29. 13:15
3/9 anonim válasza:
A farmer dzsekit levennéd? Vagy abba mennél be?
4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom:D Szóbelin biztos leveszem, de írásbelin nem.
2015. szept. 29. 13:19
5/9 anonim válasza:
Lakkcipő még öltönyhöz sem illik, az a dohányzóruha kelléke.
Ha nem kötelező ünneplőbe öltözni (miért lenne), akkor sima utca ruhában is vizsgázhatsz szerintem, csak ne legyen topis (koszos, szakadt, gyűrött stb.)
6/9 anonim válasza:
Írásbelire teljesen mindegy, miben mész. Szóbelire saját érdekedben célszerű rendesen felöltözni, számít az első benyomás is, ne ezen múljon.
7/9 A kérdező kommentje:
Egy napon lesz, így ugyanabban a ruhában kell mennem, de nem akarok egész nap öltönyben feszengeni, ezért gondoltam erre.
2015. szept. 29. 13:23
8/9 anonim válasza:
Nincs egy sportosabb zakód amit farmerhez fel lehet venni? Az sportosan elegáns is lenne, és nem is feszélyezett. Jól is tud abban egy srác kinézni, sok csajnak is bejön. Turkálókban nagyon jó minőségüeket ki lehet fogni olcsón, ha a pénz lenne az akadály. Lakkcipő nem kell, csak valami rendes cipő, ami nem sport cipő. Fontos a megjelenés, nem a márka miatt, csak látszódjon egy összhang rajtad. Ha a ruha összhangban van az sugalhat egy magabiztossságot.
9/9 anonim válasza:
Zakót húzz, a lakkcipőt meg cseréld le valami normális utcai cipőre és jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!