Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Te hordasz trikót, esetleg...

Te hordasz trikót, esetleg bodyt az egyéb ruhák alatt?

Figyelt kérdés

2015. szept. 25. 10:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Amikor kezd hűlni az idő, akkor már igen. Télen még harisnyát is veszek fel pl. farmer alá. :)
2015. szept. 25. 10:39
 2/12 anonim válasza:

Trikót ilyenkor mindenképp, mert védi a derekam, nincs megfelelő derékhosszúságú darab belőlük, fázik a derekam nélküle. Mai pólók, ha hosszú, ha rövid ujjúak olyan rövidek. De mostanában h.ujjú polót is nehéz találni ami szűkebb nyakú, mert trikó kilátszik akárhogy igazítom. Nem tudom, hogy mások, hogy csinálják, hogy nem fázik a derekuk.

Bady-t leginkább mensikor, amikor jobb a betét, mi melóhelyi WC-nk nem olyan, h tamponozzak, így marad a betét, alul összegombolom és akkor nem mozdul el olyan könnyen.

27/N

2015. szept. 25. 10:43
 3/12 anonim válasza:
2-es vok. Nem a trikókból, hanem a pólókból nincs jó hosszúság. Se rövid se h.ujjúból sem...
2015. szept. 25. 10:44
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha már hidegebb van, általában hordok a pulcsi alatt egy teljesen feszülős pólót trikó helyett. A bodyt is nagyon szeretem, szoktam azt is hordani, de annak hátránya, hogy nehezebb benne elvégezni a kisdolgom, mivel ki kell alul kapcsolni. :) A nadrág alá pedig nejlonharisnyát szoktam venni, mert sokkal kényelmesebb mint a jégeralsó, és ha fűtött helyre megyek, akkor sem izzadok bele, mert szellőzik.

30F

2015. szept. 25. 11:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Trikót sem, bodyt sem. Harisnyát vagy thermoleggingst és derékmelegítőt szoktam hordani ha nagyon hideg van. A derékmelegítőt már mondjuk ha ősszel hideg van is felveszem :) 21/l
2015. szept. 25. 11:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha hidegebb idő van, akkor trikót igen, nekem is fázós a derekam tája.
2015. szept. 25. 13:04
 7/12 anonim ***** válasza:

Igen, viszont (B kosaras) melltartót (már) nem.

Hétköznap egy kényelmes trikó sokkal jobb viselet szerintem.

2015. szept. 25. 19:44
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát már hűvösek a reggelek így a vékonyabb ruhám alá főleg ha egybe részest vagy szoknya, felső kombót veszek akkor bodyt mindenképp veszek alá öltözetnek, és ha melegebb lesz nappal akkor sincs nagyon melegem benne. Viszont télen a vastagabb ruháim alá is felveszem már, bár a munkahelyemen elég meleg van akkor felsőként hordom a hosszú ujjú bodyt alul pedig a farmernadrág és harisnya van rajtam, de bent a munkahelyemen van öltözőnk amit nem kötelező használni mert nálunk nincs kötelező egyenruha, de akkor ha bent vagyok egész műszakban akkor mindig átváltok szoknyára plusz a body felsőnek és a harisnya ez így tökéletesen megfelel nekem, és viszonylag gyorsan át tudok öltözni, ha mégis ki kellene mennem.
2015. okt. 6. 23:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Semmit nem szoktam hordani, mert nem vagyok fázós:)
2015. okt. 9. 15:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Az én párom is azon gondolkodik hogy vegyen e fel télen bodyt, mert ő sokat dolgozik kint. És kérdezett engem mi a véleményem, én természetesen támogatom benne!
2015. okt. 11. 04:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!